Connect with us

Featured

OKRUŽEN MRTVIMA 11. sezona – Veliko finale od 23. avgusta na FOX kanalu! Ponedeljkom u 22.55!

Published

on

Rastanak od junaka jedne od najgledanijih i najpopularnijih serija 21. veka, postapokaliptične zombi sage “Okružen mrtvima”, posle duže od decenije konačno se primakao.

Premijera finalne 11. sezone na kanalu FOX očekuje nas 23. avgusta, a gledaoci u Srbiji poslednje epizode serije nagrađene sa dva Emija i još sedam nominacija za istu prestižnu televizijsku nagradu narednih nedelja pratiće ponedeljkom u 22.55.

U prethodnom ciklusu, preživeli su se suočili sa demonima iz prošlosti istovremeno se boreći s novim pretnjama. Aleksandrija je poljuljana iz temelja, a od nje je ostala samo ljuštura od doma iz snova nakon uništenja koje su izazvali Šaptači. Njeni stanovnici muče se da je obnove, a najveći izazov predstavlja sve veći broj ljudi među njenim zidinama. Tenzije polako dostižu vrhunac. Preživeli moraju da se potrude da zaštite svoju decu, čak i ako to zahteva žrtvovanje sopstvenih života.

U međuvremenu, Judžina, Ezekijela, Jumiko i Princezu i dalje drže zarobljene misteriozni vojnici koji su deo veće neprijateljske grupe. Megi i njena grupa preživeli su pad Hiltopa i Kraljevstva. Hoće li uspeti da se izbore i sa izazovima novog sveta? Saznaćemo uskoro na kanalu FOX.

Foto FOX

Continue Reading
Advertisement