Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Iva Štrljić progovorila o provokativnoj fotografiji koju je objavila na Instagramu!

Published

on

Iva Štrljić važi za jednu od najzgodnijih srpskih glumica, a za njenu vitku liniju, kako kaže, zaduženi su zdrava ishrana i redovno vežbanje.

Na radost njenih pratilaca na Instagramu, posebno muškog dela, lepa glumica svoje pratioce često iznenadi provokativnim fotografijama.

Pročitajte još HIT! Glumci Miodrag Dragičević i Olivera Bacić raznežili pratioce! EVO o ČEMU je reč!

Tako se na jednoj od poslednjih Iva slikala bez donjeg veša, a upravo o ovome govorila je u emisiji „Puls Srbije“ na Kurir televiziji.

– Prvo moram da kažem da nisam bila gola – nasmejala se Iva, koja je aludirala na maleni sako koji joj je pokrivao grudi na slici, dok se jasno videlo da donjeg veša nema.

Pročitajte još Počelo snimanje filma ŽAL! EVO KO tumači glavne uloge!

– Te slike su pre svega umetničke, ovo nije prvi put da radim to. Poenta je da pokažemo svu lepotu žene i seksipil kojim odiše – kaže Iva.

– Ja mislim da je upravo ta strast nešto što možemo da nazovemo seksipilom – kaže Iva. Dok je govorila smenjivale su se njene polu-nage fotografije, a glumica je dodala da misli da je seksipil ono što je lep dodatak i začin ženstvenosti.

Pročitajte još HIT! Glumica Seka Sablić otkrila od koga traži savete! EVO o KOME je reč!

– To ne može svako da ima, i ne može svako da izgleda tako kako ja izgledam. To je nešto što jedna dama unutar sebe ili ima ili nema – rekla je Iva.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement