Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Seka Sablić otkrila od koga traži savete! EVO o KOME je reč!

Published

on

Jelisavetu Seku Sablić nazivaju „kraljicom glume“, a karijeru je započela pre više od pedeset godina, da bi danas bila jedna od najpoplarnijih i najvoljenijih glumica u svim zemljama bivše Jugoslavije.

Za slavnu glumicu kažu da sa malo reči objasni tako mnogo. Voli je publika, a vole je i mlađe kolege, jer od nje iznova nešto nauče.

Pročitajte još HIT! Rejf Fajns, Džesika Lang i srpski glumci zajedno u novom filmu! EVO i KOJI!

– Pa dobro, ja nikad ništa ne objašnjavam, ja samo glumim. Mislim, stvarno, ako umeju da vide, mogu mnogo da nauče, ali ne mora da znači. Talenat uvek sve vidi i talenat sam sebe pronalazi, njemu ne treba ništa, on sam pronalazi ono šta treba da upije i koga treba da upije, a ko nije talentovan, njemu nema pomoći – kaže Sablićeva.

Seka je nedavno proslavila svoj 79. rođendan, a tom prilikom njene kolege i prijatelji priredili su joj iznenađenje i proslavu.

Pročitajte još Glumica Milica Milša dirnula pratioce objavom na Instagramu! EVO o ČEMU je reč!

– Znači mi, jer ih baš volim, ali i da mi nisu priredili, baš me briga – kaže slavna glumica kroz smeh, pa nastavlja:

– Ja se obezbedim, znaš, da ako me ne voliš i ne uradiš to, mene baš briga. Ako uradiš, super!

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Glumica Anđela Jovanović otkriva kako se spremala za ulogu Tašane! EVO ŠTA joj je posebno pomoglo!

Sa svoje 34 godine rodila je svog sina jedinca, Stefana, i kako navodi, bila je stroga majka. Ipak, godinama se sve promenilo, njena najveća slabost oseća se prema njegovim naslednicama, a kako kaže, Stefan ima veliki udeo u njenoj bogatoj karijeri.

On je od malih nogu krenuo maminim stopama, te je studirao pozorišnu režiju u Izraelu, zatim se usavršavao u Njujorku, i danas je jako uspešan u svom poslu.

Pročitajte još HIT! PETRIJIN VENAC – otkrivena tajna kultnog filma posle četiri decenije! EVO o ČEMU je reč!

– Jeste, ali to je druga vrsta talenta. Mada i nije. Nekada je to jako bilo blisko, režija i gluma, na primer, postoje škole koje podrazumevaju da reditelj i klasa režija mora da ima predmet gluma, znači dve godine oni su i glumci – priča ona, pa dodaje:

– Ja njega pitam za savet, sve češće ga ja pitam i za savet i pošaljem neki tekst, ili scenario, pitam ga da li da radim ili ne… Jako smo bliski po slici svega, po stavu, po odnosu prema poslu – zaključuje Seka u emisiji „Premijera“ na televiziji Pink, prenosi Kurir.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir/Pink

Advertisement