Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Nikola Kojo je u braku sa lepoticom iz Čolinog spota! EVO o KOME je reč!

Published

on

Glumac Nikola Kojo, koji je već četiri decenije na javnoj sceni, vrlo odmereno i retko govori o svojoj porodici u javnosti. On iza sebe ima pregršt uloga, a ipak je najvažija njegova uloga oca i supruga.

Pročitajte još HIT! LJUBAVNI ZALOGAJI stižu na male ekrane! Nova humoristička serija u produkciji Telekoma Srbija!

Naime, dvanaest godina mlađa supruga Nikole Koja, Aleksandra Đurić, uspela je da osvoji njegovo srce i oni su se skrasili jedno pored drugog u bezgraničnoj ljubavi. Par se venčao 2007. godine i brak su krunisali ćerkama Anom i bliznakinjama, čija imena nikada nisu otkrili javnosti.

Aleksandra je nekadašnja manekenka, koju javnost najviše pamti po ulozi u spotu Zdravka Čolića za pesmu „Moja draga“, koja je vanvremenski hit. Takođe, ona je samouvereno je hodala svetskim pistama i nosila kreacije najvećih svetskih brendova, ali je svoj životni put promenila zarad ljubavi sa glumcem.

Pročitajte još HIT! BESA – Miloš Timotijević otkriva šta nas čeka u nastavku serije! A EVO ŠTA kaže o pretnjama koje je doživeo zbog uloge u…

Zdravko Čolić – „Moja draga“ – printscreen YouTube

Da im porodični život odgovara, svedoči činjenica da su u i te kako skladnom braku i da neguju blizak odnos koji imaju, a ćerke im predstavljaju najveću radost.

Svojevremeno, glumac je otkrio kako se oseća kao otac i kako vidi roditeljstvo.

Pročitajte još HIT! Snima se serija o Mihajlu Pupinu! EVO KO će glumiti slavnog naučnika i kada počinje emitovanje!

– Tačna je ona stara izreka: Što veća deca, veći problemi. To je najveća i najodgovornija uloga u životu. Čovek jednostavno u toj bezuslovnoj ljubavi mora da voli i poštuje decu više od sebe. To je nekako prirodno – smatra Nikola Kojo, prenose mediji.

Foto Promo/Pritscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story

Advertisement