Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Sandra Bugarski proslavila se ulogom Pančete u seriji IGRA SUDBINE, a o njenom privatnom životu se malo zna! EVO KAKO izgleda njen partner!

Published

on

Jedan od omiljenih likova serije „Igra sudbine“ je Marica Pančetović Pančeta, koju tumači glumica Sandra Bugarski. Da se odlično snašla u ovoj ulozi, dokazuje i činjenica da je publika obožava i svakodnevno joj udeljujući komplimente na ulici.

Sandra Bugarski je na glumačkoj sceni više od 25 godina, a najviše je bila angažovana u pozorištu. Još od 1995. godine je stalni član BDP, a predstave u kojima je igrala su „Tri klase i gospođa Nušić“, „Let iznad kukavičjeg gnezda“, „Bar sam svoj čovek“, „Ćeif“, „Delirijum tremens“

Pročitajte još HIT! Glumac Nikola Kojo je u braku sa lepoticom iz Čolinog spota! EVO o KOME je reč!

Publika ju je do sada gledala u serijama „Psi laju, vetar nosi“, „Pozorište u kući“, „Sumnjiva lica“, „Senke nad Balkanom“ i druge, a najveću popularnost je stekla ulogom u seriji „Igra sudbine“.

Glumica često voli da se našali kako bi njene „kosti ostale u pozorištu zauvek i niko ne bi ni znao za nju“, sve dok se nije desila serija Prve televizije.

Pročitajte još HIT! LJUBAVNI ZALOGAJI stižu na male ekrane! Nova humoristička serija u produkciji Telekoma Srbija!

Iako je publici dobro poznata, o njenom privatnom životu se gotovo ništa ne zna.

Sandra je često aktivna na Instagramu, gde se mogu i videti fotografije sa njenim dugogodišnjim životnim partnerom.

Pročitajte još HIT! BESA – Miloš Timotijević otkriva šta nas čeka u nastavku serije! A EVO ŠTA kaže o pretnjama koje je doživeo zbog uloge u…

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Prva/Informer

Advertisement