Connect with us

Top Story

HIT! Milan Kalinić je već petnaest godina u skladnom braku sa Sandrom, a EVO KAKO su se upoznali!

Published

on

Milana Kalinića, poznatog voditelja i glumca je prestao da prati nadimak „veliki beogradski ženskaroš“ kada je na rođendanskoj žurki predsednika FK Crvena zvezda Dragana Stojkovića Piksija ugledao, a ubrzo i upoznao Sandru, svoju buduću ženu. Milan se tada, kako kaže, prvi put u životu iskreno zaljubio i odrekao kratkih ljubavnih avantura. Nakon upoznavanja, Kalinić je brzo osvojio Sandrino srce, a sada su već petnaest godina u braku.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković i dalje na udaru! Arina Vološina se ponovo oglasila! EVO ŠTA je sada rekla!

Kada su mediji pre sedam godina preneli da Sandra Milana vara sa vlasnikom jednog beogradskog kluba, glumac i voditelj, koji svoju ženu obožava i kojoj bezrezervno veruje, tada je postupio kao pravi džentlmen i zauzeo se da odbrani svoju suprugu i njihov brak.

Iako je njihov odnos prolazio kroz veliku krizu, uspeli su da prebrode nedaće i da svoju ljubavnu priču ojačaju. I dan danas Milan sa velikim poštovanjem priča o svojoj supruzi i njenoj neizmernoj lepoti.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković se oglasio nakon šokantnih optužbi bivših devojaka! EVO ŠTA je rekao popularni glumac!

Par trenutno uživa na odmoru i ne skida osmeh sa lica, a tamo su otišli na porodično putovanje.

Foto Promo/Instagram kalinic.milan72

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo

Advertisement