Connect with us

Sadržaj epizoda

Od jutra do sutra 129. epizoda: Hoće li Damjan SVE PRIZNATI?

U nedelju, 12. februara

Published

on

Od-jutra-do-sutra-129-epizoda
Od jutra do sutra 129. epizoda:  Čeda je pravi prijatelj. I spreman je da zaštiti Barbaru od Nemanje. Ali… nije ni Nemanja bez argumenata. A tajne su tu da se razotkriju… Deblji kraj će izvući Nemanja.
Damjan pati svakim danom sve više, jer ne može da poseti baku, a shvata da ona povremeno ima vraćanje sećanja… Rekla mu je da što pre dođe, da moraju ozbiljno da razgovaraju. Ali, dodatno ga i brine i muči što krije istinu od Srne i na ivici je da joj sve prizna…
Ninin asistent Ivan potcenio je Čedinu odanost… a mislio je sasvim drugačije…

U seriji “Od jutra do sutra” glavne uloge tumače: Ivana Dudić, Milutin Milošević, Branimir Popović, Toni Mihajlovski, Jelena Gavrilović, Mina Lazarević, Milan Kalinić, Dragana Mićalović, Iva Štrljić, Milorad Damjanović, Miljan Davidović, Miloš Vlalukin, Jelena Đukić, Jana Milić Ilić, Vladimir Nićiforović, Srna Lango, Rade Maričić, Lora Orlović, Zlatko Rakonjac, Vesna Stanković, Bora Nenić, Isidora Vlček, Uroš Jovčić, Mina Nenadović, Snežana Dakić, Tašana Đorđević, Dušan Kaličanin, Mirjana Đurđević, Branko Vidaković, Milan Tošić, Ljiljana Jakšić, Mihailo Laptošević, Maja Stolić i Uroš Bubanja.

Scenario potpisuju Danica Nikolić Nikolić, dok su za rešiju zaduženi Mihailo Vukobratović, Stanko Milošević i Aleksandra Elčić Čelanović. Producentkinja serije je Svetlana Drinjaković.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Advertisement