Connect with us

Featured

HIT! Miloš Biković se oglasio nakon šokantnih optužbi bivših devojaka! EVO ŠTA je rekao popularni glumac!

Published

on

Miloš Biković oglasio se prvi put nakon optužbi bivših devojaka, plesačice Arine Volšine i manekenke Barbare Tatalović, koje su iznele skandalozne detalje o njemu i njihovoj vezi.

Naime, Biković se prvi put ovim povodom javno oglasio putem svog Instagram profila, a naveo je da su tvrdnje njegovih bivših neistina.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Miloš Biković je ucenjen? EVO ŠTA je pozadina optužbi koje je na njegov račun iznela bivša devojka Arina Vološina!

– Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine – napisao je glumac.

– Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove „privatan život“, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivše – poručio je Biković.

Pročitajte još ŠOK! Nakon što je Arina Vološina iznela optužbe na račun Miloša Bikovića, još jedna bivša devojka oplela po glumcu! A EVO ŠTA on kaže!

– Mislim da postoje daleko važnije teme od opšteg interesa o kojima bi trebalo da se priča – dodao je on, prenosi Telegraf.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Telegraf

Advertisement