Connect with us

TV

ŠOK! Miloš Biković i dalje na udaru! Arina Vološina se ponovo oglasila! EVO ŠTA je sada rekla!

Published

on

Glumac Miloš Biković se ovih dana susreće sa bezbrojnim optužbama na njegov račun, a sada je ponovo usledio odgovor od njegove bivše devojke, ruskinje Arine Vološine, koja se ovog puta oglasila dužom porukom, piše Alo.

– Lako je izgledati kao dobra osoba. U rečima. Pred kamerama. Ali da biste zaista bili plemeniti – u običnom životu, s ljudima koji vas vole samo tako, a ne zbog filmova – morate biti oni, a ne igrati ulogu. A plemenitost nije pozivanje nepoznatog starijeg čoveka na zabavu. Ona je u svakodnevnim malim stvarima, u odnosu, u ispunjenju datog obećanja, u etici, uostalom – rekla je Vološina, i dodala:

Pročitajte još HIT! Miloš Biković se oglasio nakon šokantnih optužbi bivših devojaka! EVO ŠTA je rekao popularni glumac!

– Život mi je još jednom pokazao da profesija, između ostalog, određuje čoveka. U sportu je sve vidljivo – takvi ste kakvi jeste, takav je vaš uspeh. A tamo gde je igra glavna, tamo je kompletna laž u životu. Nažalost… Bog vam sudi.

Podsetimo, ruska plesačica Arina Vološina je glumca predstavila bezosećajnim egocentrikom, koji ne mari za tuđa osećanja, te je istakla da je zbog njega izgubila godinu dana svog života.

Pročitajte još ŠOK! Branislav Lečić oslobođen optužbi za silovanje! Danijela Štajnfeld najavljuje DRUGI ČIN! Lidija Vukićević osula paljbu po koleginici!

Podestimo, na stranu glumca je stao kolega Miodrag Radonjić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo

Advertisement