Connect with us

Preporuke

FABRIKA HRANE (6. sezona) – Od 20. avgusta na NATIONAL GEOGRAPHIC KANALU!

Published

on

Uživanju u TV gurmanlucima nikad kraja, a da će tako biti i u avgustu garantuje nam dokumentarni serijal “Fabrika hrane”, koji se 20. avgusta radnim danima od 19.00 (po dve epizode) vraća sa šestom sezonom na kanal NATIONAL GEOGRAPHIC. I ovog puta kroz 12 novih polučasovnih epizoda otkrićemo uz pomoć koje magije nastaju naše omiljene đakonije sa rafova megamarketa.

Na repertoaru su sosevi za roštilj, bez kojih nijedan američki burger ne bi bio kompletna rapsodija za čula, zatim gotove poslastice sa praznične trpeze za Dan zahvalnosti poput neizbežne pite od bundeve ili ćurke u sosu od brusnica. Oni skloniji ekstravagantnom ukusu otkriće kako nastaju čokoladna pica ili pileća krilca marinirana kikiriki puterom. U šestom ciklusu svoj kutak pronaći će i ljubitelji Noći veštica. Tako ćemo videti kako nastaju popularne strašne lizalice i ostali horor slatkiši koji zabavu čine potpunom.
A ko preživi Noć veštica u nastavku serijala može da očekuje gurmansku avanturu za Dan zaljubljenih, jer ćemo u jednoj od epizoda saznati i kako se prave neke od najpoznatijih poslastica koje imaju afrodizijačko dejstvo i ljubavnu igru dižu na novi nivo.

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement