Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Matea Milosavljević blistala na Sarajevo Film Festivalu!

Published

on

Stil Matee Milosavljević, mnogima trenutno omiljene glumice mlađe generacije, oduševio je javnost po ko zna koji put, kada se u ležernom izdanju strogih krojeva prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala.

Pročitajte još ŠOK! EVO KAKO se na javnim mestima ponaša glumica Anđelka Prpić! Komšije razvezale jezik!

Po svemu neobična glumica, neobuzdane prirode, Matea Milosavljević od početka karijere neguje prepoznatljiv, ekstravagantan stil. Svaka kombinacija koju mlada glumica ponese znači snagom i jedinstvenošću, a njen modni odabir, mnogima bi mogao da posluži kao dobra stilska lekcija.

Stil Matee Milosavljević ponovo je ostavio bez daha, nakon što se u odelu strogih, neobičnih krojeva, prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Nina Janković u opasnoj avanturi! EVO o ČEMU je reč!

Odevena u belo predimenzionirano odelo, koje je dodatno „začinila“ komadom koji podseća na pulover koji je ukrala od deke, Matea je privukla veliku pažnju prisutnih.

Pročitajte još HIT! OVO je prvi muž glumice Mine Lazarević! EVO o KOME je reč i u KAKVIM su odnosima!

Providne sandale od vinila, koje su ko zna koju sezonu za redom omiljeni asesoar, kao i duga kosa sa bujnim šiškama, dodatno su radile za.

Kao najbolje odevena žena na crvenom tepihu, Matea je ovoga puta pobrala samo komplimente, a mnogim devojkama poslužila je kao svojevrsna modna inspiracija, piše Story.

Foto Promo/Instagram mateus31

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story

Advertisement