Connect with us

Top Story

ŠOK! Legendarni glumci bili su brat i sestra i imali su teško detinjstvo! EVO o KOME je reč!

Published

on

Legendarni glumac Bora Todorović napustio nas je 2014. godine, a njegova najstarija sestra, takođe čuvena glumica, Mira Stupica, dve godine kasnije. Slavni glumci imali su veoma teško detinjstvo.

Mira Stupica je u memoarima opisala kako je zajedno sa svojim bratom živela tokom okupacije u Drugom svetskom ratu u Beogradu, kada je on imao svega 11 godina.

Pročitajte još Emisija dana – subota, 11. septembar: 11. septembar – JEDAN DAN U AMERICI (National Geographic, 18.00)

S obzirom da je bio rat i teško vreme, morali su da se snalaze na različite načine, a Bora je tada počeo da krade, kako bi ih prehranio.

Ubrzo nakon toga jer su bili više gladni nego siti i živeli su u razrušenoj kući u kojoj im je bilo jako hladno, nakon što im je majka dobila otkaz, Bora je odlučio da promeni život i postane glava porodice, iako je Mira bila od njega starija šest godina.

Pročitajte još Kolo sreće 6. epizoda – Mara NAPADA PERSIDU i izbacuje je iz kuće! A evo i ZBOG ČEGA!

– Mamu su otpustili. Kuća je bila rastresena od bombardovanja, kroz rupe na regastovima ulazili su hladnoća i sneg. Nema hrane, nema drva. Uveče kad ležemo, mi se oblačimo: kapute, šalove, čarape, pa čak i rukavice. A nas troje se u našoj muci čak i zasmejavamo. Bora traži da onako u mraku igramo “slovo na slovo”, i to samo o hrani – prisećala se Mira u svojim memoarima.

Pročitajte još Igra sudbine 317. epizoda: ŠOK! Ada IZDALA Matiju! Evo i ZAŠTO…

– Naše žlezde bi proradile i dugo nas je u noć mučila glad. Bori je bila jedanaesta, a meni sedamnaesta kad je on odlučio da bude glava porodice. Sklepao je neku dasku sa točkićima i uputio se na Železničku stanicu Beograd da bude nosač i da nas svojim radom hrani – opisala je Mira.

Foto: Printscreen Instagram glumci_srb

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Magazin Novosti

Advertisement