Connect with us

Top Story

Kolo sreće 6. epizoda – Mara NAPADA PERSIDU i izbacuje je iz kuće! A evo i ZBOG ČEGA!

Published

on

Kolo sreće 6. epizoda, koja je na programu u ponedeljak 13. septembra od 21.00 na programu TV Prva donosi nam nove peripetije u životu Mare Raketić, njenih najbližih i njihovih protivnika. A sve je počelo epizodu ranije.

Pročitajte još Igra sudbine 317. epizoda: ŠOK! Ada IZDALA Matiju! Evo i ZAŠTO…

Kolo sreće 5. epizoda donela nam je veliko iznenađenje. Otkriće tajne koja će, nažalost, i dalje ostati tajna. Pokojni Miroslav Konstatinović (Voja Brajović) sa sobom je na onaj svet odneo jednu veliku istinu. A ona se tiče njegove slike. Odnosno onoga što je u njoj sakriveno. A to je pismo za sirotu Maru. U tom pismu Miroslav otkriva Mari gde je njen sin, budući da je on njenu tajnu otkrio davno i pozabavio se razrešenjem te misterije. Međutim, ova tajna ostaće još neko vreme „zakopana“ ispod rama njegovog portreta.

Pročitajte još SERIJA PEVAČICA – EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Da li MILICA PAVLOVIĆ zaista tumači lik JELENE MARJANOVIĆ? Ovo je PRAVA RADNJA SERIJE!

Za to vreme turbulencije između Raketića i Tanasijevića se ne stišavaju. Mara ne dozvoljava da bilo ko prigovori njenom sinu Bojanu da se neće prihvatiti odgovornosti i da neće preuzeti brigu o njegovom detetu koje nosi Ljubina ćerka. Ljuba je razoružan, ali Persida ne odustaje.

Ona odlazi pravo kod Mare i otvoreno je napada sasuvši joj bujicu uvreda u lice. Naziva je pijačarkom i govori joj da čak i kad se na svinju stave biseri, svinja je i dalje – svinja. Ovog puta Mara joj to ne oprašta. Otima joj štap i izbacuje iz kuće. Pesida je u šoku.

Pročitajte još RADIO MILEVA – EVO kada stižu NOVE EPIZODE hit komedije! (VIDEO)

Mara iz inata želi da promeni svoj život. Ona od ćerke traži da pozove modnu stilistkinju kako bi se promenila iz korena sada kad ima milione. Ne želi više da bude pijačarka. Ono što ne zna jeste da je upravo Elena ta koja će jedva dočekati ovaj poziv, budući da će joj on doći kao pozivnica da opljačka Maru. Prvo da joj se uvuče pod kožu, a zatim i da je ostavi bez dinara.

Pročitajte još HIT! Nova domaća serija STIŽE NA RTS! A EVO I KOJA! Iznenadićete se!

Kolo sreće epizoda 6 – Glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Foto Promo Prva

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement