Connect with us

Top Story

HIT! Zvezda serije IGRA SUDBINE Milica Milša trenutno je jedna od najpopularnijih glumica u regionu, a EVO KAKO izgleda njen sin!

Published

on

Glumica Milica Milša postala je jedna od najpopularnijih glumica zahvaljujući ulozi Ade Kanački u seriji “Igra sudbine”. Ono što je malo poznato je činjenica da se popularna glumica ostvarila u ulozi majke tokom studija.

Naime, sina Antonija Isakovića rodila je na četvrtoj godini studija, kada je ostala samohrana majka.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Nove epizode donose OGROMAN ŠOK! Luka i Una RASKIDAJU! A evo i ZBOG ČEGA!

– Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili “prostirka” na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca – rekla je Milica 2017. godine u intervjuu za “Story”, prenosi Objektiv.

Sinu je bila i otac i majka, sve dok nije upoznala ljubav svog života – dramaturga Žarka Jokanovića, a o svom partneru iz mladosti nikad nije želela da kaže ni reč.

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije IGRA SUDBINE – Luka Raco zaljubljen u popularnu pevačicu? Nećete verovati o KOME je reč!

Ove godine su proslavili 21. godišnjicu braka, a za svog supruga često u medijima kaže da je njena prva, jedina i prava ljubav za sva vremena. Žarko je lako prihvatio ulogu oca njenom sinu Antoniju, kojeg i dan-danas bezuslovno voli.

Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović trenutno rade na istom projektu, u seriji “Igra sudbine”, čiji je on i reditelj.

– Ajmo sinko da se slikamo – u potpisu – dosadna majka. Srećom sinak uvek ispuni majci želje – napisala je na Instagramu jednom prilikom glumica.

Pročitajte još HIT! Danas je zvezda serije IGRA SUDBINE, a nekad je izgledala ovako! EVO o KOME je reč!

Foto Promo/Instagram milicamilsaisakovic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story/Objektiv

Advertisement