Connect with us

Featured

IGRA SUDBINE – Nove epizode donose OGROMAN ŠOK! Luka i Una RASKIDAJU! A evo i ZBOG ČEGA!

Published

on

Igra sudbine 316. epizoda donela nam je mnogobrojna iznenađenja od kojih je polovini gledalaca zastao dah, a druga polovina do istog nije mogla da dođe od aplaudiranja maestralnom potezu Ade Kanački. Tako je, sve je jasno. I sve joj je pošlo za rukom. Strpala je Brunera iza rešetaka. A sada je došao red i na ostatak ekipe.

Pročitajte još HIT! Serija PEVAČICA obara rekorde i pre početka prikazivanja, a Milica Pavlović se trese od besa! EVO o ČEMU je reč!

Na sastanku upravnog odbora koji će se još dugo pamtiti i prepričavati Ada je „zloj ekipi“ saopštila šokantne vesti. Bruner je vlasništvo nad kompanijom vratio u ruke Kanačkih. To znači da upravni odbor kao takav više ne postoji, i da Donka, Zvonimir i Sofijetina Zmijetina mogu da pođu polako ka izlaznim vratima Kan Holdinga. Da ih tamo ne čeka drugo iznenađenje. Neprijatno. Policija.

Svi su pohapšeni. I svi su na putu za zatvor. Ali… Sofija koristi poslednji trenutak pre nego je ćorkiraju da u uho naivnog Luke Kanačkog ubaci bubicu koja mu neće dati mira – Nećeš valjda dozvoliti da ti se dete rodi u zatvoru!

Pročitajte još ŠOK! Zvezda serije IGRA SUDBINE – Luka Raco zaljubljen u popularnu pevačicu? Nećete verovati o KOME je reč!

Šah-mat velike Sofije Šubarević nad Lukom Kanačkim. Gol u poslednjoj sekundi utakmice. Šut u mrežu koji je pocepao odbranu Kanačkih. Čak i kad ode sa scene – Sofija se na istu vrati u rekordnom roku!

A ovog puta dovela je u opasnost čitavu zamisao Ade Kanački. Ali ne samo to. U opasnosti je i veza Luke sa Unom! Jer, kako će Una reagovati kada čuje da je Luka napravio dete Sofiji. I kada se to dogodilo? Da li će ova beba biti kap koja prelila čašu? Hoće li moći Una da oprosti Luki njegov poslednji nestašluk.

Pročitajte još Igra sudbine 317. epizoda: ŠOK! Ada IZDALA Matiju! Evo i ZAŠTO…

Međutim, postavlja se još jedno pitanje. Kako će Una proći na seminaru, i hoće li upasti u zamku koju joj sprema Vid? Hoće li to biti razlog više da Una i Luka na kraju, ipak, raskinu? Sprema li nam se turbulentan nastavak druge sezone serije Igra sudbine?

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement