Connect with us

Serije

Tračara 2021: Nova verzija kultne serije za neke nove klince (VIDEO)

Prva sezona imaće 12 epizoda i biće podeljena u dva dela od po šest nastavaka, a najavljeno je da će se snimati i druga

Published

on

Gotovo deceniju nakon što je ugašen originalni veb-sajt Tračara – nova generacija tinejdžera iz privatne škole sa Aper Ist Sajda upoznaje nemilosrdnu i promenljivu stvarnost u svetu neprestanog društvenog nadzora. Spremite se, stiže Tračara 2021!

Istražujući skandalozne živote elite sa Menhetna, nastavak popularne serije “Tračara” otkriva koliko su društveni mediji – i sam pejzaž Njujorka – evoluirali otkad smo poslednji put tračarili na stepenicama Metropolitena. Iako su se vremena možda promenila, drama je veća nego ikad.

“Kroz seriju “Tračara” 2021 vodiće nas glas Kristen Bel, koja je ponovila ulogu Gossip Girl, anonimne i sveznajuće blogerke”

Novu seriju “Tračara” (Gossip Girl), koja će imati premijeru u oktobru na kanalu HBO, razvio je Džošua Safran – scenarista i izvršni producent originalne serije. U seriji glume Džordan Aleksander, Ilaj Braun, Tomas Doerti, Tavi Gevinson, Emili Alin Lind, Evan Mok, Zijon Moreno, Vitni Pik, Savana Li Smit, Tod Almond, Adam Čenler-Berat, Džonatan Fernandez i Džejson Gotej.

Džošua Safran je autor i scenarista serije, kao i jedan od izvršnih producenata uz – Džoša Švarca, Stefani Sevidž, Lezli Morgenstajn i Đinu Đirolamo, a Lis Rovinski je koproducentkinja. Dve epizode je režirala Karena Evans, a seriji se pridružio i kostimograf iz originalne serije, Erik Daman.

Serija “Tračara” 2021 je zasnovana na bestseler romanima Sesili fon Zigesar, kao i na originalnoj seriji koju su razvili – Džoš Švarc i Stefani Sevidž, a koja se prikazivala od 2007. do 2012. godine.

Izvor: filmitv.rs

Foto HBO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Continue Reading
Advertisement