Connect with us

Serije

Serija „Fleš“ vraća se 4. oktobra na FOX kanal: Saznaj sve o 7. sezoni

Od nekoliko glavnih likova oprostićemo se u ovom ciklusu, a Fleš nastavlja i dalje da juri. Snima se i osma sezona

Published

on

Sve ljubitelje superjunaka Di-Si komiks univerzuma 4. oktobra očekuje prava poslastica. Munjeviti povratak sedme sezone naučno fantastičnog serijala “Fleš” (The Flash), nominovanog za jedan Emi – čijih ćemo novih 18 epizoda pratiti na FOX kanalu radnim danima od 16.15.

Jedan od najpopularnijih, a svakako najbrži superheroj 21. veka, Beri Alen, maskiran u prepoznatljivi crveni kostim čuvenog Fleša – čeka nas u Sentral Sitiju spreman za nastavak borbe i spas svih svetova koje je otkrio tokom prethodnih šest ciklusa. Siguran samo u jedno – zlo nikad ne spava.

“Fleš je potekao iz serije ‘Strela’ (Arrow), ali je njegov šou za kratko vreme postao popularniji”

Prošla sezona okončana je pobedom novog Majstora ogledala. “Fleš” ekipa mora da se okupi kako bi Eva bila zaustavljena. Ali i da bi pronašli način da stupe u kontakt s Berijevom nestalom suprugom Ajris Vest-Alen. Uz pomoć Kejltin Snou, Siskoa Ramona i Naša Velsa (ovom dvojcu je ovo i poslednja sezona u standardnoj postavi “Fleša”), kao i Džoa Vesta, metaadvokata Sesil Horton, Alegre Garsije i genijalnog “štrebera” Čestera P. RankaFleš će na kraju uspeti da nanese poraz Majstoru ogledala.

Nova pretnja za Sentral Siti

Međutim, njegova prevelika želja za pobedom, u Sentral Siti dovešće još goreg neprijatelja ‒ pretnju koja bi mogla da bude kraj za Flešovu ekipu, ali i Berijev brak. Kako će se Munja izboriti sa novim izazovom saznaćemo do kraja ove, ali i u novim epizodama osme sezone – čija se premijera u svetu očekuje sredinom novembra ove godine.

Serija “Fleš” (7. sezona) ima 18 epizoda, a glavne uloge igraju: Grant Gastin (Beri Alen/ Fleš) , Kandis Pejton (Ajris Vest-Alen), Danijel Panabejker (Kejtlin Snou), Karlos Valdes (Sisko Ramon) , Tom Kavana (Naš Vels), Danijel Nikolet (Sesil Horton), Kajla Kompton (Alegra Garsija), Brendon Meknajt (Čester P. Rank) i Džesi L Martin (Džo Vest).

Izvor: filmitv.rs

Foto ©2020 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement