Connect with us

Preporuke

Film dana – ponedeljak, 27. septembar: Vendi (Cinestar TV Premiere 2, 22.30)

Published

on

Nastala na temelju klasične priče o Petru Panu, Vendi Darling (Devin Frans) je ćerka vlasnice zalagaonice u Luizijani koja beži od kuće uskačući u voz sa starijom braćom blizancima Daglasom (Gejdž Nakvin) i Džejmsom (Gevin Nakvin) i završava u Nedođiji. Nedođija je čarobno ostrvo prepuno Izgubljenih dečaka (i devojčica) – ali u njemu se nalazi i tajanstveni starac koji je očigledno nekada bio i Izgubljeni dečak. Petar (Jašua Mek) je šarmantan, vragolast ostvrljanin. Njega i Izgubljene dečake čuva i drži večno mladima čarobna „Majka“, mitsko morsko stvorenje. Tamo na ostrvu, bez odraslih, deca uživaju u avanturama i slobodi.
Posle neočekivane tragedije koja je pogodila Darlingse, Vendi otkriva da postoje neki mračni aspekti ideje „nikad ne odrasti“ i mora da se bori da spasi svoju porodicu, slobodu i radosni duh mladosti od smrtonosne pogibije odrastanja.

Zemlja: SAD Trajanje: 107 min. Godina: 2020. Reditelj: Benh Zeitlin Glumci: Devin France, Yashua Mack, Gage Naquin, Shay Walker, Stephanie Lynn Wilson Kategorija: Drama

Foto Promo

Continue Reading
Advertisement

Copyright © 2021 | All Rights Reserved Film&TV | Optimizacija sajta: Happy Media