Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 328. epizoda: ŠOK! Vukašin će UBITI Zvonimira? A evo i ZAŠTO! (VIDEO)

Published

on

Igra sudbine 328. epizoda, koja je na programu u utorak, 28. septembra od 20.00 na kanalu Prva doneće nekoliko ključnih trenutaka za dalji razvoj radnje u seriji. Dve priče pogotovo dobijaju značajan epilog. A evo i koje.

Kada Vid konačno Žaklinu da želi da bude otac detetu koje nosi, Žaklina pristaje. Ipak, ima jedan uslov. Saopštava još jednu važnu stvar: Luka ni pod kojim uslovima ne sme da sazna da je dete zapravo njegovo. Hoće li Vid izdržati da ovo oružje ne upotrebi protiv svog velikog neprijatelja?

Za to vreme, Klaudija ubacuje u glavu Milievici da sumnja da upravo Dijana Erski po gradu širi tračeve za ministarku i Brunera. Da li ćemo u narednoh epizodi gledati bruatalan obračun dve najveće dive serije Igra sudbine?

Nakon što je otvoreno pretila Donki, Ada sada izdaje naređenje Vukašinu da se „postara“ za Zvonimira…​ Da li to znači da će Vukašin ubiti Zvonimira?

Igra sudbine 327. epizoda – Glavne uloge tumače: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement