Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo KO će biti NOVI BRUNER u seriji IGRA SUDBINE! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Published

on

Evo KO će biti NOVI BRUNER u seriji IGRA SUDBINE! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

Serija „Igra sudbine“ u drugoj sezoni uprkos sjajnoj gledanosti i uzbudljivim novim epizodama doživela je jednu veliku tragediju. Preminuo je jedan od glavnih glumaca. Nenad Nenadović koji je kao zlokobni Bruner ostavio neizbrisiv pečat na seriju.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

Sahrana Nenada Nenadovića održaće se u ponedeljak u 14.30 u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju. Istog dana nešto ranije od 11.00 biće organizovana i komemoracija na sceni “Aleksandar PopovićTeatra Vuk, kako je saopštilo matično pozorište glumca “Boško Buha”.

Pročitajte još DINASTIJA – Otkrivamo: Hoće li ALEKSIS ponovo SPASTI SRBIJU? Da li će ubediti Kolbija da nas NE KUPI?

Iako nam je godina za nama oduzela mnoga draga lica javne scene, život ide dalje. Tako će i serija „Igra sudbine„, uprkos velikoj tragediji, zbog gledalaca i verne publike morati da nastavi svojim tokom. Emitovana je otprilike petina epizoda drugog ciklusa. Putovanje se nastavlja, a uspomene na Nenada Nenadovića sigurno će ostati.

Pročitajte još Aleksandar Radojičić otkriva KOGA će ODVESTI u KREVET u seriji DINASTIJA! Muškarca ili ŽENU?

Kako smo ekskluzivno saznali od Žarka Jokanovića, Nenad Nenadović do kraja serije ostaće Bruner. Promena neće biti, a prerani odlazak glumca neće uticati na dalji tok radnje i kraj serije.

Pročitajte još Dinastija 1. epizoda: Povratak bivše ljubavi ugrožava vezu Branka i Kristine! Hoće li biti venčanja?

– Mi smo na samom kraju snimanja. Neša je snimio skoro sve svoje scene. Nije snimio samo nekoliko, ali to je rešeno na drugi način. Niko ga neće menjati, jer je on nezamnljiv. Takođe, neće se menjati kraj serije – kratko je prokomentarisao za naš portal Jokanović odgonetnuvši nam misteriju Brunerovog naslednika.

Pročitajte još DINASTIJA – ŠOK! Srpska KRISTL GOLA DO KOŽE! Evo kako je ANA SAVIĆ vodila ljubav pred kamerama! I sa kim!

Jedini koji je Brunera naslediti jeste njegov sin Riter, ali na tronu zle ekipe. U roli opakog zlikovca kog obožava da mrzi cela Srbija, Nenad Nenadović ostaće do kraja serije „Igra sudbine“.

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement