Connect with us

Sadržaj epizoda

Jovanka Broz i tajne službe 3. epizoda – Evo ko je Titu i Jovanki RASTURIO BRAK!

Published

on

Jovanka Broz i tajne službe“ 3. epizoda koja je na programu RTS 1 u ponedeljak 4. oktobra od 22.00 doneće nam osvrt na to kako je Jovanka Broz prvi put predstavljena javnosti.

Videćemo šta je o tome pisala strana štampa. I da li je to bio početak nesporazuma između Jovanke i Slavke Ranković.

U trećoj epizodi videćemo kako je nastala takozvana „Jovankina zagrebačka epizoda“. Šta su radili Ranković i šef KOS-a, Jefto Šašić, na proveravanju prošlosti Jovanke Broz i da li su o tome upoznali Tita.

Jovanka Broz i tajne službe 3. epizoda – Kada je počela propast Titovog i Jovankinog braka?

U ovoj epizodi biće prikazane prve godine braka Tita i Jovanke.

Da li se Jovanka bavila kućnim poslovima i kakav je odnos imala prema osoblju. Da li je Jovanka bila „zadnja linija Titove odbrane“, kao i da li joj je zaista na prijemu u Parizu 1956. godine iz tašne ispao pištolj. Sve to, pa i više, saznaćemo u ovoj epizodi.

„Jovanka Broz i tajne službe“ 3. epizoda daje odgovor i na pitanje do kada su trajali Jovankini i Titovi „srećni dani“ i ko je i zbog čega počeo da se meša u njihov brak.

U igranom delu serije pojavljuju se Nebojša Dugalić, Snežana Savić, Milica Tomašević, Branislav Lečić, Gordan Kičić, Vaja Dujović, Strahinja Blažić, Davor Perunović, Tijana Romić i Nikola Fišeković. Producentkinja serije je Danka Milošević i produkcija GFC. Režiser je Nedeljko Kovačić, autor scenarija Svetko Kovač, a narator glumac Tihomir Stanić.

Jovanka Broz i tajne službe“ 3. epizoda na programu je u ponedeljak, 4. oktobra u 22.00 na RTS1. Repriza je u subotu, 9. oktobra u 11.00.

Foto Promo RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor Film i TV/RTS

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement