Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 3. epizoda: Branko i Kristina se venčavaju, ali na svadbi izbija skandal!

Published

on

Dinastija 3. epizoda je na programu TV Pink u utorak, 28. septembra, od 21.00.

Branko i Kristina se venčavaju na glamuroznoj svadbi u vili porodice Kadić – pred gomilom zvanica iz sveta biznisa, zabave i sporta. Neiskusna i skromna Kristina, jedva uspeva da se snađe u ovom “vašaru taštine” na koji nije navikla.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO – Evo šta će biti sa ulogom BRUNERA u seriji IGRA SUDBINE!

U toku svadbe, Anastasija surovo odbija udvaranje Ognjena Konstantinovića i otvoreno flertuje sa njegovim stricem Vojinom.

Veselin Dražeta je besan. On dobija pouzdane informacije da je Branko odgovoran za nesreću na njegovom gradilištu u kojoj je teže povređen jedan radnik. O ovome obaveštava Momčila, koji je opterećen pokušajima ponovnog uspostavljanja porodičnih odnosa. Oni su narušeni njegovim odsustvom i boravkom njegove supruge Lidije u mentalnoj ustanovi.

PROČITAJTE JOŠ: Serija PEVAČICA – Sledi NAJVEĆI SPOJLER! Otkrivamo: Evo KADA će IVANA UMRETI!

Dražeta izaziva skandal upadajući na svadbu i optužujući Branka za sabotažu na gradilištu. Posle kratke rasprave, Branko uspeva da se elegantno izvuče, predlažući Veselinu da porazgovaraju nasamo.

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandar Radojičić otkriva KOGA će ODVESTI u KREVET u seriji DINASTIJA! Muškarca ili ŽENU?

Veselina, težih batina od strane Brankovog obezbeđenja, spasava Momčilo. Njega je pozvao Stefan, prema kojem ima očinski odnos. Momčilo daje otkaz Branku i pristaje da uđe u posao sa Dražetom. Na kraju, zbog prisustva Kristine, između Branka i Momčila sevaju varnice ljubomore.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Evo KO će biti NOVI BRUNER u seriji IGRA SUDBINE! Ovo NIKO nije OČEKIVAO!

U domaćoj verziji popularne sapunice “Dinastija” (3. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

Foto: Promo / RTV Pink

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement