Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 5. epizoda: Momčilo PRIZNAJE Kristini da je još VOLI!

Published

on

Dinastija 5. epizoda je na programu TV Pink u četvrtak, 30. septembra, od 21.00.

Branko se izvinjava Momčilu i Veselinu zbog tuče koja se desila na njegovom venčanju. Poziva Momčila da se vrati na svoj stari posao u “Kadvest grupi”. On ih, takođe, poziva na svečanu večeru koju organizuje za svoje poslovne partnere i najmoćnije ljude u industriji.

PROČITAJTE JOŠ: Serija DINASTIJA – EVO ZAŠTO je Lidija bila u LUDNICI i ŠTA je čeka u nastavku!

Veselin je spreman da ide na zabavu, ali se Momčilo premišlja. Lidija smatra da je to zato što se brine da će ona napraviti scenu na večeri. Ali, Momčilo, zapravo, veruje da je večera samo povod da Branko isteruje svoje interese. Takođe, nije mu svejedno što će videti Kristinu.

Tokom večere se desi jako puno stvari, Stefan i Lidija se sretnu i ispostavi se da se jako dobro slažu. I dok Kristina pokazuje Momčilu kuću, on joj priznaje da je uvek voleo i da će je uvek voleti. Kristina je besna zbog ove izjave, jer joj je oduzeo bilo kakvu moć odlučivanja. Na žalost, ovo čuje Anastasija koja je u to vreme sa Ognjenom u bazenu.

PROČITAJTE JOŠ: EVO KAKAV je zapravo Stefan i ŠTA je pozadina sukoba s porodicom iz serije DINASTIJA!

Vojin obećava Branku bilo kakvu finansijsku podršku, u slučaju približavanja njihove dve porodice, u vidu venčanja Anastasije i Ognjena.

U dogovoru sa Vojinom, Anastasija provodi više vremena sa Ognjenom i ako joj je neviđeno dosadan. Ona, ipak, nalazi način da se zabavi i njih dvoje završavaju goli u bazenu.

PROČITAJTE JOŠ: Otkrivamo ŠTA čeka Anastasiju i Ognjena iz serije DINASTIJA!

U seriji “Dinastija” (5. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Foto Promo / Pink / Printscreen

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK Izvor filmitv.rs

Advertisement