Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA: VELIKI SPOJLER! Otkrivamo KO je UBIO IVANU! Hoće li se Emilija POKAJATI? (VIDEO)

Published

on

Serija Pevačica polako, ali sigurno ulazi u opasne vode. Ovog vikenda na programu su dve nove epizode. Pevačica 8. epizoda i Pevačica 9. epizoda stižu na kanal Superstar TV, dok ćemo na Pinku u petak 1. oktobra obnoviti gradivo iz ranije emitovanih nastavaka.

Pročitajte još Dinastija 5. epizoda (četvrtak): Momčilo PRIZNAJE Kristini da je još VOLI! Ne sluti da ih ONA PRISLUŠKUJE!

Videli smo da Ivani ne cvetaju ruže. Emilija ju je bacila na tlo. Neki bi rekli – karma. Međutim, hoće li ta ista karma sustići i Emiliju? Otkrićemo u narednim epizodama.

Trenutno, Emilija uživa u blagodetima čini koje je bacila. Vlada joj je sve bliži. Karijera joj se ponovo smeši. Ali da li je ta sreća dugog daha. Hoće li ona Emiliji okrenuti leđa baš kao i Ivani. Ivana najbolje zna koja je prava cena crne magije.

Serija Pevačica 8. epizoda/ Serija Pevačica 9. epizoda

Pred nama su 8. i 9. epizoda serije „Pevačica“. U devetoj ćemo konačno otkriti da Ivane više nema. Njen nestanak alarmiraće sve. Njenu porodicu, prijatelje, pa čak i Vladu, ali i Emiliju. Hoće li se ona pokajati jer se olako igrala sa sudbinom i onim što ne razume.

Hoće li se u Emiliji probuditi strah?

Policija traga za Ivanom. Ali bez uspeha. Rade se vrti u krug, a u centru tog kruga put ga uvek dovodi do jednog istog osumnjičenog. On samo u jednoj osobi vidi krivca za njen nestanak. Ali i za njenu smrt. Neočekivano, ali to je – Marko. Rade njega smatra krivim za Ivanin nestanak, jer je on prema njegovim uverenjima bio njen diler.

Pročitajte još Igra sudbine 330. epizoda – ŠOK! Matija je doživeo MOŽDANI UDAR!

A dileri su uvek krivi. Međutim, da li je i ovaj? I kakvu će to strašnu istinu koju nikako nije želeo da sazna Rade otkriti nakon što se konačno nađe oči u oči sa Bojanom? Saznaćemo u narednim epizodama serije „Pevačica“.

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement