Connect with us

Domaće serije

BELEŽNICA PROFESORA MIŠKOVIĆA 3 Otkrivamo: Priča o BELEŽNICI GOTOVA? Piše se NOVA KNJIGA? A evo KADA stiže 3. SEZONA!

Publika NEZADOVOLJNA drugom sezonom?

Published

on

Beležnica profesora Miškovića

BELEŽNICA PROFESORA MIŠKOVIĆA 3 trebalo bi da nam se vrati na male ekrane, ali kada je planiran nastavak emitovanja ove mistične drame koja je oduševila publiku u Srbiji – još se ne zna. Ono što je poznato jeste to da je Beležnica dobila zeleno svetlo za snimanje trećeg ciklusa, i to u istom trenutku kada je odobrena druga sezona. Tu vest potvrdio je i jedan od glavnih glumaca Irfan Mensur.

Ipak, do sada nije bilo mnogo novina o potencijalnom nastavku ove serije.

Međutim, novina jeste bilo kada je reč o reakcijama publike na prethodni ciklus serijala, baš kao što je bilo i nekih pitanja koje je finale prethodne sezone pokrenulo.

Glavno pitanje jeste – čime će se sada baviti serija?

Kako navode neki od gledalaca koji su u raznim grupama i fan stranicama popularne serije na društvenim mrežama komentarisali prethodnu sezonu, priča o Beležnici, makar o radnji iz romana Ratka Dmitrovića, zaokružena je sa prve dve sezone. Pitanje koje se na društvenim mrežama najčešće postavlja jeste – da li to znači da će treća sezona serije biti zasnovana na nekoj novoj knjizi Ratka Dmitrovića, ili će producenti napraviti otklon od Dmitrovićevih romana?

Ono što privlači pažnju među komentarima na internetu jeste veliki broj negativnih kritika na račun druge sezone, među kojima preovlađuje mišljenje da je nastavak lošiji od prvog dela serije.

Navodimo neke od tih komentara, i to uglavnom na pitanje kada će biti treća sezona:

  • Nadam se nikad, druga sezona je bila blagi očaj…
  • Realno bi mogli da poprave utisak u 3 sezoni, 2 je bila mnogo lošija u odnusu na 1…
  • Prva je bila mnogo bolja od druge
  • Prva sezona je radne a po knjiga a za drugi je pisan poseban scenario
  • Serija je obećavala mnogo. Dok se ne pogledaju poslednje dve epizode. Ne postoji nikakvo, makar u teoriji, minimalno logično objašnjenje svega. Dogmatski. Deluje kao kompilacija Balkan Info budalaština, teorija zavere i mitova u koje deo Srba i globalnog stanovništva voli da veruje, u pokušaju uzdizanja na nivo serije Dark, pristupa Den Brauna u scenariju i slično. Gradnja praznine, na praznini, koja je na praznini takođe. Tumaranje u mraku. Zagonetka koja deluje da krije nešto duboko, što će gledaocima otvoriti novu perspektivu, a sve se pretvara na kraju u predugačak trol vic
  • ima materijala za nastavak .bilo bi steta da je ono kraj

Mišljenja među gledaocima ima različitih, ali jedno je sigurno – publika želi nastavak. Kada će nas produkcija obradovati novim epizodama – ostaje da se vidi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAMFACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Advertisement