Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 332. epizoda: Evo ko je OTAC Sofijine bebe! (VIDEO)

Šta to krije Sofija Šubarević? Ko je otac njene nerođene bebe?

Published

on

Igra sudbine 332. epizoda koja se emituje u ponedeljak, 4. oktobra od 20.00 na TV Prva, za Maksima će doneti veliki šok. Od majke će saznati dve velike istine o svojoj sestri. A kako će ih upotrebiti – tek ćemo videti.

Ni Pančeti nije lako. Pančeta se sve dublje uvaljuje u svoje laži kada Ivan u kući slučajno zatekne majstora. On i ne sluti šta se dešava na spratu iznad. Umesto toga, on sumnja u Pančetino poštenje. S kim li se to ona smuca po kući?

Dok sedi sa Coletom, Katarina priznaje da se uplašila Stane, ali ne zato što joj ponovo preti, već zbog toga što sa njim provodi previše vremena.

Igra sudbine 332. epizoda – čije je Sofijino nerođeno dete?

Dijana će biti šokirana kada shvati da Ada nema nameru da otpusti Žišku, i da ju je lično pozvala da dođe i radi za nju.

Romantičan susret Dode i Nore, prekida Stana svojim zluradim komentarima. Stana je rešila da ljubavi u svim oblicima stane na put. Pogotovo ovoj između Dode i Nore. Jer Stani tu nešto smrdi. A Stanu osećaj nikada ne vara.

Maksima čeka veliki šok. Brzutka kroz suze saopštava sinu da ne može da oprosti Sofiji što je abortirala i da bi volela bebu bez obzira što joj je Matija otac. Maksim tako saznaje dva šoka. Prvi je da je Sofija abortirala, a drugi je da je otac Sofijinog nerođenog deteta bio Matija.

Foto Printskrin

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement