Connect with us

Domaće serije

„Pevačica“: Da li je Ivana STVARNO UBIJENA? Ili…

Svi tragaju za Ivanom. Serija „Pevačica“ ovog vikenda donosi veliki šok

Published

on

Serija “Pevačica” polako, ali sigurno ulazi u veliku završnicu. Odbrojavanje je počelo. Ovog vikenda na kanalu Superstar videćemo konačno trenutak kada se Ivani gubi trag. Mnogi će se udružiti ne bi li je sačuvali od zla koje se nadnelo nad nju, ali bezuspešno. Nema joj spasa.

U nastavku slede spojleri, pa upozoravamo sve koji ne žele da saznaju šta se dogodilo Ivani – da ne zakorače u svet koji krije najmračnije tajne. Svi ostali su dobrodošli. Pođite sa nama i otkrijte neizbežno. Šta se dogodilo Ivani?

Serija “Pevačica” epizoda 9 biće najuzbudljivija od početka serijala. Ivana konačno nestaje. Kreće panika. Svi tragaju za njom. Porodica, prijatelji kojih je na kraju Ivani ostalo malo. Vlada je postiđen zbog svojih osećanja prema Emiliji. Oseća da je izdao Ivanu. Kao i to da sa Emilijom nešto nije u redu. Ona ima neku tajnu. On to oseća, ali ne može da nasluti o čemu je reč.

Marko će biti glavni osumnjičeni. Rade ne vidi drugog krivca. Međutim, on i ne vidi celu sliku. Ne zna da je iza svega jedna mnogo veća sila. A ta veća sila koristi nevine žrtve poput Emilije.

 ŠTA SE DOGODILO IVANI? KAKVO ZLO JOJ JE NANELA EMILIJA? A NJEN CRNI MAG?

Za sve koji su verovali da je Ivana samo kidnapovana, imamo loše vesti. To, nažalost, neće biti scenario koji ćemo videti na kraju. Veliko finale prve sezone serije “Pevačica” obeležiće jedna smrt. I jedna sahrana. Ne možemo vam otkriti čija, ali ako vam kažemo da je u Negotinu, i da će na njoj biti sve estradne zvezde – kazaće vam se samo.

Ali, još važnije od te sahrane biće ono što će na njoj početi. Jer smrt u ovoj seriji ne znači kraj. To je samo novi početak. Zlo jača i postaje sve veće. Počinje veliki sukob!

Foto Printskrin

Izvor FILM i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement