Connect with us

Domaće serije

Serija FELIKS epizoda 1 online – Evo kako da pogledate PRE SVIH! Gledaj ODMAH!

Na jutjub kanalu Kurira do ponedeljka je dostupna prva epizoda serije „Feliks“!

Published

on

Ne propustite! Na jutjub kanalu Kurira do ponedeljka je dostupna prva epizoda najnovije serije „Feliks„! Među prvima otkrijte čari serije koja će ove jeseni Srbiju držati uz male ekrane!

Ova humoristička serija biće emitovana samo i premijerno na Kurir televiziji od ponedeljka, 4. oktobra. Svi vi koji s nestrpljenjem čekate da se upoznate sa prevarantom Simeonom Rakićem, zvanim Feliks i njegovim neobičnim životom, imate jedinstvenu priliku da to učinite odmah na jutjub kanalu Kurira.

Serija Feliks epizoda 1 online – prevara je NASLEDNA

Serija otkriva snagu prevare koja je, izgleda, nasledna! U nizu komičnih situacija, urnebesni Simeon, uz pomoć vanbračnih sinova i sustanarke, uspeva da prevari sve sa kojima se susretne na pragu svog stana u centru Beograda! Kako mu to polazi za rukom, ostaje da saznate…

Feliksa glumi brilijantni Tihomir Stanić, a pored njega u seriji igraju i Danica Maksimović, Petar Božović, Strahinja Blažić, Tanja Bošković, Jovan Mijović i Bojan Hlišć.

Ovo je prva Kurir serija rađena u produkciji Firefly, a reč je o ekranizaciji istoimenog romana Vladimira Kecmanovića.

Feliks“ će biti emitovan samo na Kurir televiziji od 4. oktobra radnim danima u 18.30 i u 22 časa.

Serija „Feliks“ ekranizacija je istoimenog romana Vladimira Kecmanovića, rađena u produkciji „Fajerflaj“.

Glavni glumac je Tihomir Stanić, a igraju i Danica Maksimović, Petar Božović, Strahinja Blažić, Tanja Bošković, Jovan Mijović, Bojan Hlišić. Režiju potpisuju Ðorđe Stanimirović i Stefan Malešević, a scenario grupa autora, među kojima je i Dejan Stojiljković.

Roman počinje kao hronika o bivšem prevarantu Simeonu Rakiću, zvanom Feliks. Penzioner, koji je dao oglas za razmenu stana, obilazi nekoliko stanova u drugim gradovima. I od svakog čoveka kome je najavio posetu tražio je novac za put.

Tako Simeon preživljava iz dana u dan, ali zaboravljeni greh iz prošlosti odrediće njegovu sudbinu. Tokom naizgled obične noći Feliksu u stan, sa pištoljem u rukama, dolazi vanbračni sin Dragan, za koga nije znao da postoji.

Otkad jedan Feliks sretne drugog Feliksa, stvara se sve jači naboj, koji gradi specifičnu duodramu. Okosnicu serije čini priča o Simeonovim prevarama, a komične situacije upravo su te u kojima glavni junak dolazi do novca, dok će sin dodatno začiniti priču.

Foto Promo Kurir

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement