Connect with us

Domaće serije

PEVAČICA 10. epizoda: Ivane više nema! Evo šta joj se dogodilo! (VIDEO)

“Pevačica” 10. epizoda ujediniće zavađene kolege i prijatelje, ali za Ivanu će to biti prekasno…

Published

on

Serija “Pevačica” 10. epizoda, koja je u subotu, 9. oktobra, od 21.00 na Superstar TV, nosi naziv “Suočavanje sa istinom”.

Sukob između Radeta i Bojana, koji datira još od ubistva njihovog zajedničkog kolege i prijatelja Švabe – možda bi mogao da se privede kraju. Njih dvojica moraće konačno da sednu i razgovaraju.

Istina nije nimalo laka. A šta je, zapravo, istina? Rade i Bojan bili su najbolji drugovi, a onda su izgubili dobrog, zajedničkog prijatelja Švabu. Rade je ubeđen da je nastradao štiteći Bojana. Ali, da li je to jedini razlog njegove netrpeljivosti? Naravno da nije, i to ćemo saznati u devetoj epizodi serije “Pevačica”.

“Pevačica” 10. epizoda biće prikazana i 15. oktobra, u petak, od 21.00 na TV Pink

Bojanovo viđenje nesreće koja je Švabi oduzela život razlikuje se od Radetovog. On ukazuje da je taj vakum između njega i Radeta jači i dublji nego ikada.

Međutim, uprkos animozitetu i burnoj prošlosti, nekadašnji prijatelji i kolege moraće da pronađu zajednički jezik. Ovog puta zločin će ih naterati na to. Ivane više nema. Neko ju je ubio, a oni moraju da saznaju ko se krije iza ovog gnusnog zločina. Osumnjičenih je mnogo, a krivac se, možda, ne krije među njima…

Serija “Pevačica” (10. epizoda) je autorsko delo autora serija “Ubice mog oca” i “Državni službenik” (Predrag Gaga Anotnijević i Nataša Drakulić), dok režiju potpisuje Miloš Kodemo.

Glavne uloge: Milica Pavlović, Jelena Moor, Zlatan Vidović, Igor Đorđević, Miloš Timotijević, Nikola Rakočević, Nataša Ninković. Boris Komnenić (nažalost njegova poslednja uloga), Branka Pujić, Isidora Minić, Nikolina Friganović, Petar Zekavica, Izudin Bajrović, Jovana Stipić, Danica Maksimović, Ognjen Amidžić, Amar Ćorović, Dejan Dedić, Ljiljana Stjepanović, Tatjana Kecman, Miodrag Dragičević, Igor Borojević, Željko Erkić, Aleksandar Đurica, Jana Bjelica, Jakov Jevtović, Olivera Viktorović i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Foto Promo / Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: filmitv.rs

Advertisement