Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: ŠOK! Evo koja zloća će postati dobrica, a koja će umreti!

Published

on

Kao što je poznato, najpopularnija domaća serija “Igra sudbine” snima se na osnovu originalne kolumbijske verzije – “Nuevo rico, nuevo pobre” (Novi bogataš, novi siromah). Žarko Jokanović je za potrebe naše verzije serije kreirao neke likove, koji u originalnoj seriji nisu postojali. A i radnja se delimično razlikuje.

U originalnoj seriji “Igra sudbine”, negativci završavaju u zatvoru. Međutim, u kolumbijski Matija (Pavle Jerinić) je u zatvoru završio tek nakon što je kidnapovao Milu (Olja Lević), a potom ranio Luku (Stevan Piale). S obzirom na to da je naš Matija doživeo moždani udar – ostaje da se vidi da li će on ozdraviti, izaći iz zatvora, pa prirediti novu dramu porodici Kanački. Ili će, ipak, umreti. Podsećanja radi, Žarko Jokanović i Milica Milša su već najavili da jedan od glavnih likova umire.

Sofijina “igra sudbine”

U originalnoj seriji, Sofija (Matea Milosavljević) se nakon ove situacije pokajala za svo zlo koje je činila. Dobila je oproštaj od porodice Kanački, i uspela da zadrži posao u Kan holdingu. Nada (Milica Tomašević) i Stahinja u originalnoj seriji raskidaju, i Nada ponovo ulazi u vezu sa Lukom. S obzirom na to da se Strahinja vraća starim navikama, kako je nedano izjavio Ammar Mešić – postoji mogućnost da će Nada, zaista, ostaviti Strahinju.

U kolumbijskoj verziji serije, Luka postaje žrtva prevare. Naime, pojavljuje se devojka koja tvrdi da čeka njegovo dete, a sve da bi se domogla njegovog bogatstva. Zbog ovog se otkazuje njegovo venčanje sa Nadom. S obzirom na to da je Žaklina (Tijana Maksimović) trudna, i to, navodno, sa Lukom, a u vezi je sa zloćom Vidom (Stojan Đorđević) – vrlo je moguće da će ovaj par, zaista, pokušati da zagorča život Luki. Sama činjenica da je beba, verovatno, Lukina, postoje velike šanse za to.

Foto Promo Prva

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement