Connect with us

Domaće serije

Serija „Pevačica“: Ivana je UBIJENA! A evo i KAKO! (FOTO + VIDEO)

„Pevačica“ je ubijena. Njena pesma je utihnula. Ko je ubica? Kandidata je mnogo i svi imaju motiv. Ali NJEGOV je najjači.

Published

on

Serija “Pevačica9. epizoda donela je dugo iščekivano uzbuđenje na naše male ekrane. “Pevačica” je mrtva. Ivana Lazić je ubijena. U domu Vlade Vidaka, svog bivšeg ljubavnog partnera. U prethodnoj epizodi videli smo i kako se sve odigralo. Doduše, malo maglovito, ali sada kada smo videli i nastavak – jasno je sve. Ivane više nema.

Spremačica je bila prva koja ju je našla. Vlada vidak došao je malo posle toga. Deluje iskreno šokirano užasnim saznanjem. Ali poznato je da su u svetu estrade maskiranje emocija i gluma među prvim talentima koji se uče. Da li je Vlada zaista nevin kako se predstavlja.

Inspektor Rade otkriva nam kako je Ivana ubijena. Nožem. Ako vratite sliku malo unazad, ova scena deluje poznato. Zar ne? Bojanova supruga Maja je takođe ubijena nožem. Ima li neke veze između ova dva ubistva? I zašto mladić koji radi za vidovnjakinju prati Emiliju?

Serija "Pevačica" epizoda 9

Ivana je ubijena nožem. A ko se krija iz ubistva?

Videli smo da je on povezan i sa Radetom. Da li je, možda on misteriozni ubica? Ili je deo veće zajednice, možda nekog kulta ili sekte koja progoni svoje dužnike. Sam način ubistva je brutalan i krvav. Ali zašto oni progone Ivanu? I da li je Bojan jedini koji je pratio lepu pevačicu? Možda osoba za koju je ona verovala da je uhodi uopšte nije bio Bojan?

Rasvetljavanje te misterije objasniće nam i šta se zaista krije iza Ivaninog ubistva.

Jedna od solucija je i Beli mag. On je poludeo jer ga je Ivana odbila. Možda je on taj koji ju pratio do Vladine kuće i rešio da joj presudi zbog njenog odbijanja.

Pevacica-9-epizoda-03

A šta mislite o Marku kao ubici? Da li je moguće da je on taj? Rade sumnja baš na njega. I njegov alibi je najslabiji. Gotovo da ga nema. U vreme kad je Ivana ubijena, on je bio na put za Beograd. Međutim, pravi motiv za ubistvo Marko nema. Šta se vama čini – ko je ubica? Vlada Vidak, gatarain poslušnik, Marko ili Beli mag?

BONUS VIDEO Zavirite u POSLEDNJU EPIZODU serije PEVAČICA: EVO KO JE UBIO IVANU

Foto Printskrin

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

 

Advertisement