Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 334. epizoda – ŠOK! Komarac je ŽIV! I dobiće bebu! (VIDEO)

Višnja od šoka dobija trudove! Komarac će dobiti bebu!

Published

on

Igra sudbine 334. epizoda, koja je na programu u sredu, 6. oktobra donosi šok kakav se dugo u seriji „Igra sudbine“ nije video. Višnja će od tog šoka početi da se porađa. A evo o čemu je reč.

Dok sedi u parku, Višnja iznenada shvata da ispred sebe vidi Komarca. Od šoka, ona dobija trudove. Kao što smo i predvideli – Komarac je živ. Ovo sada komplikuje situaciju. Koga će Višnja izabrati od dva brata? Ili je samo Vukašin sve mudro osmislio i kamuflirao Komarca do neprepoznatljivosti, da bi ga sklonio na neko vreme. Ipak, Višnja će uskoro otkriti istinu. Koja god ona bila.

Ada je van sebe zbog Matijinog zdravstvenog stanja i traži od doktorke da joj kaže istinu. Nada odlazi na polaganje diplomskog. U publici je i Pančeta. Ona pravi samo njoj svojstvene gafove.

Igra sudbine 334. epizoda – Glavne uloge tumače: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Foto Printskrin Instagram

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

 

Advertisement