Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 334. epizoda: ŠOK! Otkrivamo – Da li je Luka Boškov sin? (VIDEO)

Stižu rezultati DNK analize? Ko su Boškova deca? Luka, Nora, Vid…

Published

on

Igra sudbine 334. epizoda kao što smo videli donosi nam veliko iznenađenje. Višnja počinje da se porađa. A svi znamo i zašto. Komarac je živ! Posle toliko skrivanja ispostavlja se da je čovek u kog je bila zaljubljena i zbog kog nije mogla da se upusti u vezu sa Marinkom, da ipak nije umro.

Igra sudbine 334. epizoda – ŠOK! Komarac je ŽIV!?

Međutim, to nije ono najgore što nas očekuje. Ada pada u tešku depresiju. Grize je savest jer je dozvolila da Matija završi prvo u zatvoru, a zatim i u bolnici. Za sve krivi sebe. Iako je sasvim jasno da je svoj put ka Paklu Matija sam popločao. I to nimalo dobrim željama. Ada pokušava da sazna koja je Matijina sudbina. Ono što će čuti, neće je obradovati.

Za to vreme, Riter ne prestaje da radi na podgrevanju mržnje kod Brunera. On želi  da Bruner prekrati život Ivanu i na taj način nanese finalni udarac Adi Kanački!

Međutim, u njihovom zaleđu odvija se nova drama, a „Igra sudbine“ postaje još napetija. Stigli su rezultati DNK analize. Otkriveno je. Luka je Boškov sin. A šta je sa Norom i Vidom? Saznaćemo u narednoj epizodi.

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Foto Printskrin Instagram

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Advertisement