Connect with us

Domaće serije

Tajne vinove loze 2. sezona – Otkrivamo kada počinju NOVE EPIZODE

Tajne vinove loze 2. sezona vodi nas u Vukovu i Verinu prošlost!

Published

on

Tajne vinove loze sezona 2 se snima. Od sredine avgusta ove godine, i to više nije tajna. Novih 36 epizoda vode nas u nastavak priče o sukobu Tomovića i Smiljanića. Kao i onome što spaja ove dve porodice. Duboko i daleko u njihovoj prošlosti.

Kao što smo već pisali druga sezona prvenstveno će se baviti romansom Vuka i Vere. Međutim, biće dosta flešbekova. Videćemo kako je Vera izgledala kao šestogodišnja devojčica. Dragana Mićalović kao Verina majka već nas je raspametila. Upoznaćemo i Tadiju, Zoranovog, Vukovog i Anitinog dedu koga će u novom serijalu dočarati Miodrag Krstović.

Tajne vinove loze 2. sezona – Jelena se vraća u RING!

Iako se činilo da se Jelena predala bez borbe, za ženu poput nje, to ipak, nije opcija. Uz pomoć Koste (Nikola Kojo) prijatelja njenog pokojnog oca i njegovog bivšeg partnera, Jelena će povratiti kontrolu nad svojim životom. I naravno, zakomplikovati Vukov i Verin uz pomoć svoje nove advokatice koju će nam u seriji dočarati Vanja Milačić.

Međutim, biće zanimljivo i u domu Smiljanića. Biće it u vremenskih putovanja. Videćemo Verine roditelje. Kao što smo već pisali, Verinu majku glumi Dragana Mićalović, dok će ulogu Verinog oca u mladosti dočarati glumac Lazar Nikolić.

A kako Verina majka izgleda u mladosti PROČITAJTE OVDE.

Kako saznajemo, u novoj sezoni biće mnogo više flešbekova iz mladosti Tomovića, pa ćemo se mnogo družiti sa Vukom, Zoranom i Anitom kada su bili klinci.

A sada odgovor na najvažnije pitanje – kada počinje druga sezona serije Tajne vinove loze. Kako ekskluzivno saznajemo, drugu sezonu pratićemo već početkom januara na kanalu Superstar TV, a verovatno nedelju dana kasnije (po običaju) in a RTS 1.

Foto Met Ro/Telekom

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement