Connect with us

Domaće serije

Završena IGRA SUDBINE: Evo do kada ćemo gledati seriju! (VIDEO)

“Igra sudbine” imaće ukupno 411 epizoda i kada se bude završila biće najdugovečnija domaća serija svih vremena

Published

on

“Igra sudbine” polako, ali sigurno se privodi kraju. Zbog velikog uspeha, koji je serija postigla u zemlji i svuda u svetu gde živi naš narod, nekoliko puta je produžavana. A onda je dobila i drugu sezonu od 100 epizoda. Međutim, posle 411. epizode uslediće zvanično kraj trenutno najgledanijoj domaćoj seriji.

Scenarista Žarko Jokanović, koji nas je dve godine vodio kroz živote porodica Kanački i Ožegović, stavio je sinoć tačku – na njihovu sudbinu. I to je obelodanio na svom “Instagram” profilu.

“Igra sudbine” – da li je stvarno kraj?

– Posle 12.000 napisanih strana, danas sam završio i poslednju epizodu serije “Igra sudbine”.

Hvala svima vama koji nas volite i koji ste našu seriju učinili najgledanijim sadržajem na svim televizijama, sa rekordnom gledanošću – napisao je Žarko, a onda je iskoristo priliku da se zahvali svim ljudima koji su radili na ovom uspešnom TV projektu.

– Hvala divnim ljudima sa kojima sam radio. I nadasve, hvala našim sjajnim glumcima – koji su, pored ogromnog uspeha, učinili da postanemo jedna velika, složna i divna porodica.

Gledamo se do kraja januara 2022. godine.  A sad – u nove projekte – otkrio je Žarko.

U nedavnom intervjuu za Film i TV – na pitanje da li će mu nedostajati “Igra sudbine” posle velikog finala i da li će, možda, uslediti nastavak serije – Žarko je odgovorio:

– Nedostajaće mi i mislim da ću uvek razmišljati o tim likovima. U mojoj glavi ja ću i dalje razmaštavati njihove živote. Kraj će biti zaista kraj i produžetaka neće biti. Što se mene tiče, imaću pauzu od nekoliko dana. Onda krećem u novi veliki poduhvat, koji će, siguran sam, baš kao i “Igra sudbine”, mnogima oduzimati dah. (PROČITAJ INTERVJU OVDE)

Dakle, “Igra sudbine” će se definitivno završiti i ton a dvogodišnjicu od početka prikazivanja serije.

BONUS VIDEO: Igra sudbine 335. epizoda – ŠOK! Matija je MRTAV?!

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement