Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO: Evo kako Dragana Mićalović izgleda kao Verina majka u seriji „Tajne vinove loze“ (FOTO)

„Tajne vinove loze“ sezona 2 donosi nam mnoge nove likove. Među njima je i Dragana Mićalović kao Verina majka

Published

on

Serija „Tajne vinove loze“ sezona 2 na TV Superstar i RTS donosi odgovore na brojna pitanja. Popularna romantična drama prikovala je polovinu Srbije početkom ove godine za male ekrane. Uz Veru Smiljanić (Sloboda Mićalović) i Vuka Tomovića (Vojin Ćetković) bili su svi koji veruju da je prava ljubav večna. I da može pobediti sve probleme. A u prvih 36 epizoda popularne serije nastale u saradnji Telekoma Srbije i Met Ro produkcije bilo ih je mnogo.

Romansa uz dozu trilera, smešana je uz najbolje vino i najlepše sunce istoka i severa Srbije. I to u režiji Dejana Karaklajića, a po predlošku Mirjane Bobić Mojsilović. I vraća nam se uskoro.

Nismo stigli do gročanskih vinograda koji ove godine glume pitome padine Negotinske krajine. Međutim, uspeli smo da saznamo sve što se o drugoj sezoni dalo saznati. Pa, da krenemo redom.

Tajne vinove loze sezona 2 – hoće li Vera i Vuk ostati zajedno?

Šta će biti tema druge sezone? Naravno, ljubav. Verina i Vukova – čija drugo. Kako saznajemo sudbina njihove veze provlačiće se kroz ceo ciklus. Međutim, to neće biti sve.

Kao što je od ranije poznato Jelena Tomović (Milica Zarić) udružiće se sa Kostom. Povratnikom iz Nemačke i Radulovim bivšim partnerom kog u drugoj sezoni glumi Nikola Kojo. Njegova supruga Tea muzički je producent koji će pomoći Ivanu da započne muzičku karijeru.

Od novih likova tu je i Jelena Dapčević (Vanja Milačić). Ona je Jelenina advokatica koja će žestoko zagorčati život Vuku u nastavku.

Putovanje u prošlost – upoznajemo dedu Tomovića!

Ipak, duhovi prošlosti biće ti koji će obeležiti novih 36 epizoda serije “Tajne vinove loze”. Kao i brojni flešbekovi kroz koje ćemo upoznati Vukove i Verine pretke, ali videti i njih u mladosti.

Tako ćemo, kako ekskluzivno saznajemo, upoznati Tadiju. Vukovog, Ružinog i Zoranovog dedu kog će u seriji tumačiti glumac Miodrag Krstović.

Iako smo u prethodnom ciklusu već videli kako su Vuk i Zoran izgledali kao tinejdžeri, priča će nas ovog puta odvesti još dalje u prošlost. Pa ćemo dva brata i sestru Tomović videti kao klince.

Kao klinku u nastavku serije „Tajne vinove loze“ gledaćemo i Veru. Kako saznajemo Veru kao šestogodišnju devojčicu igraće Lana Tanović.

Ono što je već poznato je i to da ćemo upoznati i Verine roditelje, doduše, takođe kroz flešbekove. Verinu majku glumiće Dragana Mićalović, dok će lik oca dočarati Lazar Nikolić. A kako prelepa Dragana Mićalović izgleda u roli majke, i to svoje rođene sestre Slobode Mićalović – pogledajte na fotografiji u nastavku.

Osim oživljavanju ljubavi sa Vukom, i borbe za istu sa Jelenom, kao i sa nizom drugih muka koje joj donosi život, Vera će u novim epizodama raditi i na oživljavanju proizvodnje vina.

Dragana Mićalović kao Verina majka Milica i mala Vera

A za kraj, imamo još jednu ekskluzivu. Verovatno i najslađu. Ekipi serije u nastavku se pridružuje još jedan član. Međutim, ovaj glumac ne spada u ljudski rod. Reč je o psu koji će onako kako samo to ove plemenite životinje umeju doneti duh topline na set.  

Foto Promo Telekom/Met Ro

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement