Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 23. epizoda – ŠOK! Kosta će PONOVO UBITI? A evo i KOGA!

Kolo sreće 23. epizoda otkriva Kostino pravo lice. Za njega nema nade

Published

on

Kolo sreće 23. epizoda, koja je na programu u sredu, 6. oktobra od 21.00 na kanalu TV Prva nastavlja da komplikuje stvari u Marinom životu. A ona toga nije ni svesna.

Veliki Gocin dobrotvor koga mi znamo kao Kostu, a ostali kao Petra, počinje da se infiltrira u Marinu porodicu. On dolazi kod Mare na večeru. Oduševljena njegovim gestom i ponašanjem, Mara ga poziva da počne da radi za nju. Ako ste se pitali šta bi on mogao da radi kod Mare, odgovor se nameće sam po sebi. Mara bi volela da Kosta bude njen telohranitelj.

Za to vreme, novinar u Ljubinom pansionu sprema tekst o Gocinom spasiocu. Sasvim normalno, zanima ga ko je Petar. Kada ga sretne zatražiće da porazgovaraju da bi saznao i objavio detalje koji zanimaju javnost. Već posle prvog razgovora, javiće se redakciji veoma zabrinut. Kako će to reći – njemu „ovde nešto jako smrdi“.

Ali ni Petar nije kriminalac od juče. Njegov instinkt ga ne vara. On reaguje na svoj način. Besan je, hoće momentalno da se reši piskarala koje pravi probleme.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (23. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement