Connect with us

Domaći film

Film TOMA obara REKORD “Južnog vetra”! Evo i kako!

Film TOMA za manje od tri nedelje prikazivanja u bioskopima pogledalo više od 400.000 gledalaca!

Published

on

Film “Toma” Dragana Bjelogrlića iz dana u dana obara rekorde kada je reč o broju gledalaca širom Srbije. Za manje od tri nedelje biografsko ostvarenje o legendarnom pevaču narodne muzike Tomi Zdravkoviću pogledalo je neverovatnih 400.000 gledalaca! Ovo je u poslednjih 20 godina za rukom pošlo samo prvom delu filma “Južni vetar”.

Film “Toma” obara i “Zonu Zamfirovu”?

Imajući u vidu da se film “Toma” prikazuje u doba korone, ovaj uspeh spada u domen fenomena. Ipak, ni visoke brojke nisu sprečile ljubitelje filma da pohrle u bioskope i pogledaju novo filmsko čedo Dragana Bjelogrlića. Ako je suditi prema dosadašnjim podacima, “Toma” hrabro juriša da “Južni vetar” skine sa trona najgledanijih filmova – u poslednje dve decenije.

“Južni vetar” je za manje od mesec dana pogledalo pola miliona ljudi. A kako je film “Toma” počeo da se prikazuje 15. septembra, sva je prilika da će ovaj rekord biti oboren. Ukoliko se ne pogorša stanje sa koronom, možda padne i rekord filma “Zona Zamfirova”. Čuveno ostvarenje Zdravka Šotre pogledamo je 1.200.000 gledalaca, što je “Zonu” smestilo odmah iza najgledanijeg jugoslovenskog filma svih vremena – “Tesna koža”.

BONUS VIDEO: Upoređujemo sve tri serije DINASTIJA. Koja vam je bolja?

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO JE KOPIRANJE TEKSA!

Advertisement