Connect with us

Domaći film

Sanja Marković: LAKO je biti TOMINA supruga! Evo i ZAŠTO!

Glumica Sanja Marković osvojila je publiku u filmu “Toma”, gde igra suprugu Tome Zdravkovića, Gordanu.

Published

on

Izuzetan talenat, posebna glumačka boja i umetnička dubina, čudesna posvećenost. Ovako se u kratkim crtama može opisati Sanja Marković – mlada umetnica koja skromno korača ka vrhu popularnosti. U TV serijama je zaigrala kao Lela u “Ujka – novi horizontal”, Jovana u “12 reči” dok je bioskopska publika oduševljeno posmatrala njene glumačke bravure u filmu “Toma”.

O njenom životu se malo zna. A ova mlada glumica kaže da ne voli da joj privatan život bude prioritet u odnosu na poslovni.

“Baš ne volim o sebi da pričam. Sigurnija sam kada me javnosti upoznaje kroz uloge”, rekla je Sanja Marković.

Glumica otkriva kako je bilo sarađivati sa Milanom Marićem:

– Saradnja sa Milanom bila je za poželeti. Milana mnogo volim. Predivan je i kao partner i kao čovek. Još od kastinga je bio toliko neposredan i divan da sam imala osećaj da ga dugo znam. Uvek sam mogla da se oslonim na njega. Iskreno, uživala sam radeći sa njim.

Na pitanje da li joj je bilo teško da tumači lik supruge Tome Zdravkovića – posebno zbog toga što se retko pojavljivala u javnosti – i da li se plaši kritika, Sanja kaže:

– Nama je bilo, neću da kažem lako, ali zasigurno lakše jer Goca nije javna ličnost. Publika nije toliko imala kada i gde da se sa njom upozna, pa je proces stvaranja bio za nijansu lakši. Imali smo veću slobodu da pravimo “našu Gocu”, s tim da je suština kao i uvek najbitnija. Goca je nesebična, požrtvovana, topla i snažna žena – završava Sanja Marković.

Foto Promo / Aleksandar Kujučev

Izvor: filmitv.rs/Blic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement