Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Hoće li biti TREĆE SEZONE, i kada je POSLEDNJA EPIZODA?

Igra sudbine poslednja epizoda stiže na naše male ekrane! A evo i KAD!

Published

on

IGRA SUDBINE poslednja epizoda verovatno je jedan od najtraženijih pojmova na internetu u Srbiji. Gledaoce zanima kada će biti kraj najdugovečnijoj domaćoj sapunici, a sada je ta misterija konačno razrešena.

Serija IGRA SUDBINE lagano, ali sigurno “grabi” ka kraju. Za neke dve nedelje bićemo na polovini druge sezone, a pitanje koje sve zanima jeste – hoće li biti treće i kada je poslednja epizoda?

Žarko Jokanović, scenarista serije otkriva hoćemo li do kraja serije gledati nekog drugog glumca umesto Nenada Nenadovića u roli Brunera, kao i kada je planirana poslednja epizoda serija “Igra sudbine”.

– Nenad je snimio sve svoje scene do kraja serijala. Par scena je samo modifikovano, ali neće biti velikih izmena – istakao je Jokanović, te dodao da nijednog trenutka nije bilo ni pomisli da neko drugi nasledi ulogu Brunera.

– Neša je nezamenljiv, tako da o tome nije bilo potrebe ni razmišljati.

Nenad Nenadović preminuo je 22. septembra u 57. godini od posledica korona virusa. Njegove kolege i prijatelji ne kriju da je ostavio veliku prazninu, kako u umetničkom svetu, tako i u njihovim životima.

IGRA SUDBINE POSLEDNJA EPIZODA!

Jokanović, koji je inače bio dugogodišnji prijatelj sa Nenadom, istakao je da su imali velike planove za nove projekte, ali da se sve srušilo kada je Nenad izgubio bitku sa koronom.

U međuvremenu Žarko je uspeo da završi scenario za “Igru sudbine”, koja je oborila sve rekorde gledanosti od početka prikazivanja prošle godine.

– Posle 12.000 napisanih strana, završio sam i poslednju epizodu serije “Igra sudbine”. Hvala svima vama koji nas volite i koji ste našu seriju učinili najgledanijim sadržajem na svim televizijama, sa rekordnom gledanošću. Hvala divnim ljudima sa kojima sam radio. I nadasve, hvala našim sjajnim glumcima – koji su, pored ogromnog uspeha, učinili da postanemo jedna velika, složna i divna porodica.

“Gledamo se do kraja januara 2022. godine… A sad – u nove projekte…”, napisao je Žarko na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO

Foto Promo TV Prva Aleksandar Krstović

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement