Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 24. epizoda – Elena smešta Momčilu zamku! A evo i KAKO!

Kolo sreće 24. epizoda Elena će spasti kožu Kosti, ali neko drugi će platiti. Evo i KO!

Published

on

Kolo-sreće-24.-epizoda

Kolo sreće 24. epizoda koja je na programu u četvrtak, 7. oktobra od 21.00 na TV Prva misterija nestalog Marinog sina postaće još komplikovanija.

Iako je Momčilo novinar namirisao nešto sumnjivo u slučaju misteriozne Gocine otmice, neće uspeti da razreši ovaj problem. Elena je uspela da „napakuje“ Momčilu još veći problem za vrat. Policija počinje da ga ispituje i umesto da ga tretiraju kao heroja, on postaje jedan od osumnjičenih. Momčilo pokušava da objasni svom uredniku sve o njegovim sumnjama, ali uzalud. Da zlo bude još veće, njegov razgovor sa urednikom čuće i Petar koji je spreman da reši problem na najsuroviji način.

Mara ponovo posećuje porodicu koja je usvojila njenog sina i saznaje da Pavle i ne zna da je usvojen.​ Hoće li joj to biti sumnjivo?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (24. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Reditelji serije su: Vlada Aleksić i Milan Konjević

Foto Printscreen

Izvor Film i TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA

Advertisement