Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE TOP 5 NAJVEĆIH ŠOKOVA u nastavku: Ivan UMIRE? Ada je OČAJNA! (VIDEO)

Igra sudbine u nastavku nas neće štedeti. Od onoga što sledi – neće vam biti dobro!

Published

on

Igra sudbine kako smo saznali konačno je privedena kraju. Scenarista Žarko Jokanović zavšio je ove nedelje pisanje poslednje epoizode. Igra sudbine poslednja epizoda nalazi se na kraju gomile od 12.000 sitno kucanih strana scenarija. Vest o tome da je konačno kraj, bar kada je reč o pisanju, Jokanović je objavio na svom instagram profilu. Međutim, do kraja snimanja ostalo je još sasvim dovoljno da znamo da rastanak od dragih nam junaka neće uslediti u narednih mesec.

A poslednju epizodu „Igre sudbine“ pogledaćemo krajem januara naredne godine. Kako i samo možete da sračunate. Sledi bar još tri meseca uzbudljivih dogodovština u Univerzumu moćne Ade Kanački. Tri meseca tokom kojih je sve moguće. Očekujte – neočekivano. Pa, da krenemo redom – kojih nas to šest velikih šokova čeka u novim epizodama?

Nora i Vid NISU deca Boška Kanačkog

Mada je to donekle bilo i za očekivati budući da smo i u originalnom scenariju serije na kojoj je zasnovana domaća verzija trenutno najpopularnije sapunice u Srbiji, imali slučaj pojavljivanja lažnih brata i sestre, lako se moglo zaključiti šta će pokazati rezultati povodom Nore i Vida. Sa velikom sigurnošću tvrdimo – Vid Zalad i Nora Zalad – NISU u srodstvu sa pokojnim Boškom Kanačkim. Šta to znači za njih? U kom pravcu će se dalje razvijati njehova sudbina.

Nada se porađa!

Kako ekskluzivno saznajemo, trenutno se snimaju scene Nadinog porođaja. Ovih dana, prema našim insajderskim informacijama produkcija je u potrazi za bebom. Kako su scene sa Višnjinim porođajem već snimljene, jedina trudnica koja presotaje da završi na ginekološko-akušerskoj klinici jeste Nada. A šta će Nada i Strahinja dobiti – sina ili ćerku, još nije poznato jer se pol bebe još ne precizira. Za sada se traže i muško i žensko, pa ćemo videti. Mada, ko zna – možda, Nada dobije i blizance?

Sofiju čeka životni test – prikloniti se Adi Kanački ili potonuti sa Brunerom?

Bitka i dalje traje. Mada, Sofija je u poslednjih nekoliko epizoda dobila priličan broj ubitačnih udaraca. Poslednji od njih je saznanje da je Matija dobio moždani udar. Tada shvatamo da ona njega zaista voli. Nakon susreta sa Lukom koji je saznao za celu istinu oko Sofijine bebe, i ko je zaista njen otac, kao i šta je bio njen pokvareni plan. Pitamo se hoće lisuočena sa svim ovim mukama gvozdena zlobnica konačno pući i pokajati se zbog svega što je činila. Možda je vreme da se Sofija priključi snagama dobra?

Šta čeka Matiju – pokajanje ili SMRT?

U originalnoj verziji serije „Igra sudbine“ Matija na kraju serije završava u zatvoru. U našoj verziji, on je taj trenutak već prebrodio. A sada je šlogiran i na ivici života i smrti. Milica Milša i Žarko Jokanović već su napomenuli da jedan od glavnih junaka umire. Mi smo došli do saznanja da će se u seriji uskoro pojaviti jedan snajperista i jedan ubica. Reč je o dve osobe. O dva metka. Koji metak će biti namenjen kome?

Ivan umire?

Riter trenutno sprovodi ozbiljnu kampanju protiv Ivana. Njegov glavni plan osvete Adi Kanački sastoji se u tome da natera oca da presudi Ivanu. Zbog toga se pitamo, hoće li Ivan biti taj koji će izgubiti život u surovoj „Igri sudbine“. Bio bi to scenario koji bi rastužio mnoge. I koji mnogi ne bi poželeli.

BONUS VIDEO: Igra sudbine 336. epizoda – Šta se dogodilo sa Višnjinom bebom?

Foto Promo TV Prva/Aleksandar Krstović

 

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Foto Promo / Superstar TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: filmitv.rs

Advertisement