Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine 336. epizoda – ŠOK! Komarac je oteo VIŠNJINO DETE? (VIDEO)

Igra sudbine 336. epizoda donosi nam veliki šok! VIšnjina beba je nestala! Ko ju je oteo?

Published

on

Igra sudbine 336. epizoda koja je na programu u petak, 8. oktobra od 20.00 na TV Prva nosi sa sobom potpuni haos. Sofija je potučena do kolena i na ivici ponora. Luka joj je otkrio da sve zna i da je prepuštena samoj sebi. Kako kaže – Matija je sada deo porodice. A šta je sa onima koji to nisu.

Pa svako od njih dobiće šta zaslužuje, mada se zlotvori još ne daju. Donka ucenjuje Stanu – kada je bude pustila, dobiće sudiju Obrenovića na tacni. Veoma bito, jer je on taj koji će isporučiti Brunera.

Za to vreme Višnja saznaje strašne vesti – nema bebe. Odnosno, sestra kaže da je trenutno ne može doneti. Pitamo se zašto. Možda zbog novca koji je dobila od Komarca. Šta će Komarcu Višnjina i njegova? Planira li da isključi Višnju iz roditeljstva?

Za to vreme, jedan drugi budući tata muku muči sa novonastalom situacijom. Vid nije Boškov sin. Sada je sve propalo. Međutim, uskoro će on imati sina. I to sa Vukašinovom ćerkom. Od Vukašina on dobija prijateljsi savet. Važno je da ga posluša.

Za kraj Lila posećuje Matiju u bolnici. Pokušava da mu objasni kakva je situacija, ali on je sprečen da joj odgovori bilo šta. Vidno je uznemiren, a hoće li ga Lilina poseta koštati više nego što će mu koristiti tek ćemo videti.

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 336. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement