Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 10. epizoda: Lidija i Stefan VODE LJUBAV! Evo da li će Kristina oprostiti Branku SILOVANJE

Dinastija 10. epizoda se emituje u ponedeljak, 11. oktobra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 10. epizoda: Kristina je nakon silovanja veoma ljuta i odbija da se javi Branku na telefon. Da bi popravio odnos, Branko naruči gomilu orhideja za Kristinu.

Lidija pokloni svojoj ćerki haljinu koju joj je lično sašila, za večerašnji Manjin izlazak. Taman kad pomisli da je to odlična prilika da provede malo vremena sa svojim mužem, Momčilo saopšti Lidiji da večeras mora da ide u kafanu sa ekipom sa gradilišta, da se proslavi donošenje novog urbanističkog plana gradnje. Lidija traži da pođe sa njim, ali je Momčilo odbije, zbog čega Lidija pobesni.

Branku uspeva trik sa orhidejama, čime uspe da se pomiri sa Kristinom.

Lidija, besna na Momčila, izađe sama u klub i potpuno zaboravi da bi trebalo u povratku da pokupi Manju, koja je izašla na kućnu žurku. Umesto kući, Lidija čitavu noć provede u Stefanovom društvu.

Anastasija veče provede pored Mihajla, koji da bi je zadobio, otkriva famoznu informaciju koju je dobio od sekretarice Vojina Konstantinovića – Kristina je prodala svoj nakit i dala pare Momčilu da dovrši projekat na kojem radi. Anastasija već sutradan odluči sve to da proveri kako bi imala čime da diskredituje Kristinino poverenje kod Branka.

Dinastija 10. epizoda: Lidija saznaje za Momčila i Kristinu

Lidija ponovo odlazi na redovnu seansu sa svojim psihijatrom, gde izjavljuje da je zabrinuta što je Momčilo ne obraća pažnju na nju i zbog njenog straha da je on zaljubljen u Kristinu. Nakon ove ispovsti kod psihijatra, Lidija odluči da ode i potraži Kristinu i da joj saspe u lice da zna da je bila sa Momčilom dok je ona bila u bolnici.

Momčilo za to vreme i dalje ima razloga za slavlje, jer je sve što su do sada podigli bez dozvole, usvajanjem novog građevinskog zakona legalizovano. Nakon nove burne noći, Momčila prekori Manja, stavljajući mu do znanja da se ponaša kao kreten prema Lidiji. Za to vreme, Lidija tu noć ponovo provede sa Stefanom Kadićem, gde se prvi put desi njihov seks.

U seriji “Dinastija” (9. epizoda) glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO: Upoređujemo sve tri serije DINASTIJA. Koja vam je bolja?

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement