Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 336. epizoda: Riter vadi Sofiju iz zatvora! Sledi ŽESTOKA osveta! (VIDEO)

Igra sudbine 336. epizoda je na programu TV Prva u petak, 8. oktobra, od 20.00.

Published

on

Igra sudbine 336. epizoda mogla bi da nagovesti veliki preokret u narednim nastavcima. Riter polako pušta pipke na sve strane, zbog čega Ada počinje da biva uznemirena. Pozitivci i negativci se polako grupišu i spremaju za konačni okršaj.

I dok je Višnja van sebe zbog situacije sa bebom, Vukašin obavlja ozbiljan razgovor sa Vidom. Sa druge strane, Dijana Erski je smislila novi plan. Ona vrbuje Žaklinu da špijunira za nju.

Ada je saznala da je Brunerov sin počeo da posećuje biznis klub. Zbog toga poziva Žišku i daje joj zadatak da obrati pažnju na Ritera i isprati svaki njegov korak. Sve informacije o njemu, pa čak i one koje joj se učine beznačajne, veoma su joj važne.

Igra sudbine 336. epizoda: Riter ima plan za Sofiju

Za to vreme, Riter odlazi u posetu Božidarki. U početku, ona ne želi da razgovara sa njim. Međutim, Riter nije došao kod nje bez dobro razrađenog plana. On je ucenjuje Sofijinim izlaskom iz zatvora, ukoliko ne bude htela da razgovara sa njim.

BONUS VIDEO: Igra sudbine 336. epizoda – Šta se dogodilo sa Višnjinom bebom?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 336. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement