Connect with us

Domaće serije

Ubice mog oca 5 – Otkrivamo! Evo KO se vraća u SERIJU! Samo ONA ZNA ko je pravi UBICA! (FOTO)

UBICE MOG OCA sezona 5 vraća se na male ekrane ove jeseni, a sa njom stiže i jedna od najupečatljivijih junakinja druge sezone! O kome je reč?

Published

on

UBICE MOG OCA 5 vraća se na male ekrane ove jeseni. Kako smo već ranije najavili, nove epizode Ubica startuju na kanalu Superstar TV po završetku druge sezone serije BESA. Serija “Besa” emitovaće se posle misteriozne drame “Crna svadba” koja na kanal Superstar TV stiže 23. oktobra. Prikazivanje na RTS počinje nedelju kasnije.

O radnji pete sezone već smo pisali. Zna se da će biti mnogo flešbekova u ranije sezone. Radnja će biti fokusirana na vršnjačko nasilje, baviće se pomalo i koronom, a glavna tema svakako će biti razrešavanje misterije ubice Aleksandrovog oca.

Važnu ulogu, moglo bi se reći “povratničku” imaće jedan od najupečatljivijih likova druge sezone. I mnogi bi se složili – cele serije. Reč je o inspektorki Branki, poznatijoj kao Branki svinjarki, čije su neobične metode u obračunavanju sa onima koji bi ugrozili njen ili život onih do kojih joj je stalo veoma poznate.

 

Ubice mog oca 5 – KO je UBIO Mileta?

Ubice mog oca 5 Branka

Inspektorka Branka „Svinjarka“

 

Svima koji prate seriju „Ubice mog oca„, na pomen „svinjarke“ asocijacija je lice plavokose policajke Branke, čini se najopasnije i najintrigantnije žene u seriji.

Branka je nekadašnja partnerka Mileta Jakovljevića, oca glavnog junaka, a izgleda da je bila i malo zaljubljena u njega. Posle njegove smrti povukla se u selo, gde živi mirno, usamljenički, između ostalog gajeći svinje. Međutim, kada kriminalci ugroze ljude do kojih joj je stalo – pretvara se u hladnokrvnu mučiteljku i ubicu na strani pravde, koja nema straha ili nema šta da izgubi.

Nema ko nije zapamtio kultnu scenu u kojoj Branka mučenom Andriji Miloševiću objašnjava kako su njeni prasci „poručkili nekoliko takvih“.

Kako nam je Nataša Drakulić, scenaristkinja serije, otkrila, Branka će biti ključna za odgonetanje misterije Miletovog ubice.

Glumicu Tatjanu Kecman koja je dočarala lik Branke, a koju ćemo gledati i u novim epizodama, trenutno pratimo kao vidovnjakinju u seriji “Pevačica”.

BONUS VIDEO

Foto Promo/Nataša Drakulić

Izvor: filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement