Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE EKSKLUZIVNO: Nada se PORAĐA! A evo šta će dobiti – ĆERKU ILI SINA? (VIDEO)

Igra sudbine Nada se porađa biće termin koji će uskoro oboriti internet. A hoće li dobiti sina ili ćerku – saznajte u tekstu!

Published

on

Igra sudbine Nada se porađa biće termin koji će uskoro oboriti internet. A hoće li dobiti ćerku ili sina – otkrijte u nastavku!

Igra sudbine i Nada u novim epizodama donose nam divne vesti. Nada se porađa uskoro. A hoće li dobiti ćerku ili sina, otkrijte u nastavku teksta.

Igra sudbine polako se bliži poslednjoj klapi. Za Žarkom Jokanovićem je 12.000 stranica scenarija. Za glumcima uskoro pune dve godine snimanja. I za obožavaocima serije isto toliko. Ipak, neka važna pitanja tek nam predstoje. A jedno od najvažnijih je – kada će se poroditi Nada i da li će dobiti ćerku ili sina? Kao i da li će ga odgajati sa Strahinjom i sama.

Prema ekskluzivnim informacijama, sve ćemo saznati uskoro, i sve vesti koje ćemo otkriti biće LEPE! Scene Nadinog porođaja i njeni prvi dani sa bebom, kako saznajemo, snimaju se poslednjih mesec dana.

IGRA SUDBINE NADA SE PORAĐA!

Ono što vam trenutno možemo otkriti jeste to da će Pančeta konačno dobiti bebu koju će odgajiti kao svoju. Uz veliku Nadinu sreću i blagoslov. Ali ne samo Nadinu. I Strahinja će biti sa njima. Što nam govori da će Strahinja i Nada ostati zajedno. KOnačno ćemo videti srećnu porodicu na okupu.

Igra sudbine Nada

Pred Nadom i Strahinjom su lepi dani. Konačno su posle mnogo muke dobili ono što su odavno i zaslužili.

A sada – odgovor na pitanje nad pitanjima. Šta će dobiti Nada? Ćerku ili sina? Šta vi mislite? Mi znamo, ali zadržaćemo vas u neizvesnosti još neko vreme.

Možda tek toliko da vas malo namučimo. Ali više nećemo. Nada će dobiti predivnu ćerkicu koja će biti centar sveta za celu ekipu „Igre sudbine“. Ipak, na te epizode moraćemo da pričekamo još malo. Prva na redu porodilja je, naravno – Višnja!

BONUS VIDEO: Igra sudbine 336. epizoda – Šta se dogodilo sa Višnjinom bebom?

Foto Printskrin

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE SADRŽAJA!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: filmitv.rs

 

Advertisement