Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE 337. epizoda: Mila i Una su ljute na Aleksu i LUKU! Sledi RASKID? (VIDEO)

Hoće li „Igra sudbine“ 337. epizoda doneti razdor među zaljubljenima?

Published

on

Igra sudbine 337. epizoda vraća uzbuđenje na pravi kolosek, a vožnju nastavlja još luđim tempom. Prva stanica – tetka Lila. Putnici – Luka i Aleksa. Ko drugi.

Sasvim neplanirano Lila će postati ta koja će prva saznati za Lukinu i Aleksinu nameru. Kao što znamo njih dvojica planiraju zajedničku svadbu. Međutim, kako to izgleda ostalima – tek ćemo videti. Za sada, da bi svadba bila kompletna, neophodno je da venčanju prisustvuju sve zvanice. Jedna od njih je i Unin otac. Lilina uloga je da pronađe Uninog oca, ali i da učini nemoguće. Da sačuva tajnu za sebe. Hoće li Lila to moći – pitamo se sad.

U nastavku ćemo videti i da Ada dobija još jednog saveznika. Jasna je izašla iz zatvora i uz pomoć Vukašina odmah došla kod Ade Kanački. Za to vreme Riter posećuje Ministarku i stavlja joj do znanja da će morati da otplati stari dug. Ministarka se sada nalazi između dve vatre, a najveću opasnost da izgori ima baš njena ćerka.

Iako im se čini da sve ide kao po loju, Luka i Aleksa su u problemu. Una i Mila sumnjaju da se dešava nešto čudno. Obe napadaju svoje partnere. Mila Aleksu, a Una Luku. Hoće li ova svađa uzburkati odnose među zaljubljenima i još gore – možda dovesti do raskida.

Igra sudbine nikad nije dosadna, a pogotovo ne kada Komarac bude zatekao Marinka i Višnju u trenutku kada jedno drugom budu izjavljivali ljubav! Sledi HAOS!

BONUS VIDEO: IGRA SUDBINE 337. epizoda – Mila i Una su ljute na Aleksu i LUKU! Sledi RASKID?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 337. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo / Prva / Aleksandar Krstović

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

Advertisement