Connect with us

Domaće serije

„Crna svadba“: Ovo je glavni NEGATIVAC! Njegov zločin će vas ŠOKIRATI! Evo o čemu je REČ!

Koji se to stravičan zločin krije u pozadini serije CRNA SVADBA!

Published

on

Serija CRNA SVADBA stiže na kanal Superstar već 23. oktobra, a pikanterije polako počinju da se otkrivaju. Glumac Slavko Štimac, zvezda jugoslovenske i srpske kinematografije, jedan je od glavnih negativaca u misterioznoj drami Firefly produkcije. U nedavno datom intervjuu otvorio je dušu, i otkrio detalje iz privatnog života, ali i najavio nove projekte.

U svet glume je zakoračio kao mlad. Bio je omiljeno jugoslovensko dete, a kasnije i glumac.

– Trudim se da setu izbacim iz svog razmišljanja i emocija. Ali relanost je da sam ja generacija koja je odrasla i formirana u Jugoslaviji. Putovao sam i radio, kakav je slučaj i dan danas, od Jesenica do Đevđelije. To je prostor koji je u meni. Ne mogu da lažem. Svako ko priča suprotno možda ima neki problem. Ja sam iskren u svojim osećanjima. Ne mogu da me neko menja kao odraslog čoveka. Znam gde sam odrastao, ko su mi prijatelji i kakve sam odnose imao sa ljudima i kakve imam dan danas. U tom smislu, to je satavni deo mene kao bića – kaže glumac.

Sve o seriji CRNA SVADBA pročitajte OVDE!

Slavkova karijera traje decenijama. Sada otkriva da li se zasitio tog posla.

– Iskreno, ne stavljam svoj posao kao najvažniju stvar u životu. Imamo svi toliko toga. Naravno, volim svoj posao. Da ga ne volim ne bih nikada naučio da ga radim. Predpostavljam. Mislim da je to isto recept za profesionalnost. Morate da volite to što radite. To je moja profesija, da stojim iza toga šta radim i to pošteno. Čovek se umori – kaže glumac.

Spletom životnih okolnosti od 1996. do 2002. godine bio je u Americi.

– To je bila potpuno privatna stvar i nije bila profesionalne prirode. Nisam živeo u Njujorku da bih tražio i radio moj posao. Naravno, ako bi ga bilo što da ne. Nikada nisam otišao da se iselim. Jednostavno, takve su bile oklnosti u mom životu. Nije mi ništa to smetalo. Sve mi je potaman – objašnjava Slavko.

Reklo bi se da pažljivo bira projekte u kojima će učestovati.

– Iskreno, nismo baš u nekoj situaciji da se toliko radi da čovek može da bira toliko. Ali računam, mi se u branši znamo, i dešava se tako da neko smatra da bih ja odgovarao za tu ulogu i pozove me telefonom i ja pročitam scenario i dogovorimo se da radimo. Prosto i jednostavno. To je način na koji ja dobijam uloge. Strašno je važan scenario. Osnova svakog filma, serije, pozorišta je dobro napisana stvar. Od toga se kreće. Kada imate ulogu koja je konsenkvetna, dobra, prosto manje napora treba uložiti da se ona dobro odigra – kaže glumac.

Uvek je igrao osobe koje imaju blagost, a sada će u serijama igrati negativca.

Crna Svadba Slavko Štimac

Slavko Štimac u seriji „Crna svadba“

– Igram dva negativca. U seriji “Crna svadba”, kao i serijalu “Područje bez signala” gde ću biti Dalibor Matanić. Ali, to nije postavljeno crno – belo. Ima svoju pozadinu.

U „Crnoj svadbi“ Štimac tumači lik masovnog ubice koji je iz čista mira ubio dvanaestoro ljudi. Kako ćemo otkriti to ubistvo povezano je sa vlaškom magijom, a šta se krije iza svega otkrićemo već od 23. oktobra na Superstar TV!

Na pitanje kako bi procenio mlađu generaciju glumaca, Slavko kaže.

– Uvek je bilo talentovanih mladih, harizmatičnih glumaca i onih manje. Mislim da jedan glumac ne može da igra sve uloge. Uvek je bila ta priča da li su današnje generacije bolje od ovih predhodnih itd. Svaka generacije je doživljavala takvu priču. I ja kada sam bio klinac.

BONUS VIDEO: CRNA SVADBA – Zavirite u svet VLAŠKE MAGIJE u prvoj domaćoj psihološkoj horor-triler seriji

Foto Promo Telekom/Firefly

Izvor filmitv.rs/Blic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

 

 

Advertisement