Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine 337. epizoda – Komarac je LJUBOMORAN na Marinka! Spreman je na NAJGORE, a evo i ŠTA? (VIDEO)

IGRA SUDBINE donosi obrt! Komarac je ponovo u igri, a da li iz nje ispada Marinko?

Published

on

Igra sudbine 337. epizoda koja se prikazuje u ponedeljak 11. oktobra od 20.00 na TV Prva donosi nova uzbuđenja. Luka i Aleksa imaju novi plan. A on se ovog puta ne odnosi na Sofiju, Matiju i Brunera.

Junaci serije Igra sudbine imaju novi fokus. Ovog puta, nova akcija odnosi se na Unu Hristić. Luka i Aleksa mole Lilu da im pomogne oko pronalaženja Uninog oca. Šta njih dvojica žele od Uninog oca? U Adin dom, direktno iz zatvora, stiže Jasna. Ako se ne sećate ko je Jasna, to je zatvorenica koja je spasla život Adi Kanački. Očigledno je vreme za nove saveze i partnerstva. Kakvu li je korist Ada planirala da izvuče iz poznanstva sa Jasnom.

Dok Višnja i Marinko jedno drugom izjavljuju ljubav, njihov razgovor iz prikrajka prisluškuje Komarac koji kipti od zavisti i ljubomore. Priznajemo, mislili smo da su Marinko i Komarac jedna ista osoba, ali… Žarko Jokanović nas je još jednom iznenadio. Izgleda da ćemo uskoro gledati sukob dva brata.

Kada vidi majku da priprema Sofijine stvari za izlazak iz zatvora, Maksim insistira da mu kaže kako je toliko sigurna da će Sofiju ubrzo pustiti na slobodu.​

BONUS VIDEO: Igra sudbine 337. epizoda – Mila i Una su ljute na Aleksu i LUKU! Sledi RASKID?

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” 337. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Advertisement